УВАГА! Нова платформа Міжнародного науково-практичного журналу «Товари і ринки».
Перейти за посиланням -  
http://journals.knute.edu.ua/commodities-and-markets/index

02(6)2008

Автор: Редактор on . Posted in 2008

 ЗМІСТ
 
 Інформація про 16-й симпозіум IGWT 5

РИНКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ
МАРЦИН В. 
Грошово-кредитна політика України на шляху до макроекономічної стабілізації


7

ДЖУМАСЕЙТОВА А.
Интеграция республики Казахстан в мировые товарные рынки

15
АРТЮХ Т., ІНДУТНА Т.
Сучасні напрями розвитку ринку культивованих перлів
21
ПРИТУЛЬСЬКА Н., БОНДАРЕНКО Є., МОТУЗКА Ю.
Вибір упаковки для морозива за принципами мерчандайзингу

26
КЮРЧЕВА Л.
Економічна ефективність заморожування і зберігання столового винограду

31
ПЕРЕСІЧНИЙ М., ЗАВАДИНСЬКА О., ЗУБАР Н.
Оцінка якості харчування студентів у вищих навчальних закладах України

35

НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ОЗДОРОВЧИХ ПРОДУКТІВ
ГОЛУБ Б., ДАНИЛЕНКО С., РУДАВСЬКА Г.
Біфідогенні властивості цикорію (Cichorium intybus)

40
БИТЮТСЬКА О.
Удосконалення технології виробництва біологічно активної добавки з чорноморської мідії

49
КОРЗУН В., СОБКО А.
Медико-біологічна оцінка борошняних кондитерських виробів із ламінарією та селеном

62

ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ


67
БЕЛІНСЬКА С., ОРЛОВА Н., КИТАЄВ О.
Особливості кристалоутворення під час заморожування суниць

74
ЗАМОРСЬКА І.
Підвищення вітамінної цінності замороженого пюре з вишні

81
КАМЄНЄВА Н.
Оцінка якості заморожених томатів у власному соку

85
ВАСИЛИШИНА О., ОСОКІНА Н.
Проектування вишневих джемів, збагачених пектиновмісним плодовим пюре

91
ТОКАР А., МАЗУР В.
Біологічно активні речовини некріплених плодово-ягідних виноматеріалів

95
РЯБЧЕНКО Н.
Асортимент і якість м’яких розсільних сирів на ринку України

101
ЛЕБСЬКА Т., КУРБАТОВА І.
Порівняльний аналіз харчової та біологічної цінності мідій різних морів

108
МЕДВЕДЄВА А., ДЗЮНДЗЯ О.
Використання субтропічної сировини в технологіях самбуків

113
ГРИГОРЕНКО О.
Оцінка раціонів харчування учнів у професійно-технічних навчальних закладах України

118

УДОСКОНАЛЕННЯ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ
ЯЦЕНКО Ю.
Удосконалення практичної класифікації тканин

124
ГЛУШКОВА Т., БАРАБАШ С.
Поліпшення властивостей паперу для зошитів при використанні композицій волокнистих напівфабрикатів

129
МЕЛЬНИК А., ЗІМІНА Н.
Вплив багаторазового прання на фізико-механічні властивості вибілених лляних столових тканин

135

ПРОБЛЕМИ БЕЗПЕЧНОСТІ ТОВАРІВ
UCHEREK M.
Present-day solutions with regard to packaging of food product

140
СИДОРЕНКО О.
Наукове обґрунтування режиму стерилізації риборослинних консервів

147