ЗМІСТ |
РИНКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ |
МЕРЕЖКО Н.,
ДОМНІЧЕНКО Р. |
Ринок лакофарбових матеріалів в Україні |
5 |
ПІРКОВІЧ К. |
Тенденції ринку ювелірних товарів у Республіці Сербія |
13 |
КАРАВАЄВ Т.,
СВІДЕРСЬКИЙ В. |
Перспективи ринку карбонатних наповнювачів в Україні |
18 |
КАРПУК А. |
Розвиток зовнішньої торгівлі України деревинною продукцією |
26 |
КОТОК М. |
Аутсорсинг логістичних функцій торговельних підприємств |
36 |
ПІЧКУР Т.,
БАНДУРЕНКО Г.,
ЗАСЄКІН Д. |
Стан українського ринку м’яса і м’ясопродуктів |
46 |
МАЄВСЬКА Т. |
Перспективи розвитку ринку рибних товарів в Україні |
53 |
НЕСТЕРЕНКО Н. |
Виробництво і споживання культивованих грибів в Україні |
61 |
НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ОЗДОРОВЧИХ ПРОДУКТІВ |
ІВАНОВА В. |
Безалкогольні напої на основі фітоекстрактів |
69 |
ЧЕПЕЛЬ Н. |
Удосконалення технології бальзамів антиоксидантного та протимікробного спрямування |
74 |
ЧЕРЕВКО О.,
ОДАРЧЕНКО А.,
КАРБІВНИЧА Т. |
Термічно оборотний процес розморожування напівфабрикатів |
82 |
ПЕРЦЕВИЙ М.,
КУЗНЕЦОВА Т.,
САВГІРА Ю. |
Мінеральний склад продукту структурованого на основі сиру кисломолочного |
89 |
МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ТОВАРІВ |
ШАПОВАЛ С.,
РОМАНЕНКО Р.,
ФОРОСТЯНА Н. |
Визначення каламутності дисперсних систем лазерним випромінюванням |
95 |
ІНДУТНА Т. |
Дослідження рентгенофлуоресцентним методом природи перлів |
105 |
ВІТАЄМО ЮВІЛЯРІВ |
109 |
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ |
ПРИТУЛЬСЬКА Н.,
ХРОБАТЕНКО О.,
БОНДАРЕНКО Є. |
До проблеми класифікації харчових продуктів для спортсменів |
112 |
ГОЛУБ Б.,
ДАНИЛЕНКО С. |
Динаміка біфідофлори в синбіотичних молочних напоях при зберіганні |
121 |
РУДАВСЬКА Г.,
ЖУКЕВИЧ О. |
Споживні властивості сметанно-рослинних соусів |
126 |
КОЛТУНОВ В.,
БУЛАХ М. |
Різноякісність плодів гарбуза |
135 |
ОРЛОВА Н.,
БЕЛІНСЬКА С.,
КАМЄНЄВА Н. |
Реологічні властивості заморожених напівфабрикатів із томатних овочів |
144 |
КОВАЛЬ О.,
ФРОЛОВА Н.,
СИЛКА І. |
Прогнозування строку придатності ароматизаторів із ефіроолійної сировини |
149 |
ФОРМУВАННЯ ХАРЧОВИХ РАЦІОНІВ НАСЕЛЕННЯ |
СОБКО А. |
Раціони харчування туристських груп школярів 11–14 років |
156 |
УДОСКОНАЛЕННЯ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ |
ОСИКА В.,
МОСТИКА К. |
Моделювання фізико-механічних показників паперових пакувальних матеріалів |
163 |
ЩЕРБІНІНА І. |
Проблеми класифікації корсетних виробів |
169 |
АННЄНКОВА Н. |
Удосконалення рецептури бальзамів-ополіскувачів для волосся |
173 |
ШЛАПАК О.,
ХОХЛОВА І. |
Зносостійкість панчішно-шкарпеткових виробів із луб’яних волокон |
181 |
МИХАЙЛОВ С.,
МИХАЙЛОВ В. |
Оцінка вибілювальної здатності мийних засобів для дитячого одягу |
185 |