ЗМІСТ |
РИНКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ
|
CHOCHÓŁ D. |
United States– China trade-economic relations |
5 |
ЛИФИЦ И. |
Характеристика критериев конкурентоспособности товаров и услуг |
15 |
РУДАВСЬКА Г.,
АННЄНКОВА Н. |
Інновації у виробництві та асортименті екструдованих продуктів |
24 |
БОНДАРЕНКО Є. |
Споживчі переваги харчових продуктів для спортсменів |
29 |
БЕДНАРЧУК М.,
СЕМАК Б. |
Проблеми формування асортименту спортивного одягу та взуття |
34 |
НАКОНЕЧНА А. |
Стан і перспективи розвитку ринку паперових шпалер в Україні |
38 |
П’ЯТНИЦЬКА Г. |
Удосконалення якості та організації харчування студентів |
42 |
ШЕВЧЕНКО О. |
Мерчандайзинг у ресторанному господарстві |
47 |
НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ОЗДОРОВЧИХ ПРОДУКТІВ |
ПЕРЕСІЧНИЙ М.,
ФЕДОРОВА Д.,
МАРЦИН Т. |
Сухі суміші функціонального призначення для бісквітних напівфабрикатів |
53 |
ГРИГОРЕНКО О. |
Оптимізація мінерального складу солодких страв, збагачених розторопшею |
60 |
СОБКО А. |
Використання свіжого шпинату в технології желе функціонального призначення |
67 |
ДОРОХОВИЧ В. |
Доцільність застосування цукрозамінників нового покоління в технології кондитерських виробів |
73 |
МУСІЙЧУК О. |
Перспективи використання продуктів переробки молочної сироватки |
77 |
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ |
БЕЛІНСЬКА С.,
ОРЛОВА Н.,
КРАСНОЩОК В. |
Моделювання рецептур багатокомпонентних овочевих напівфабрикатів |
84 |
ПЕРЕСІЧНА С. |
Поживна цінність борошняних кондитерських виробів з лецитином соєвим |
91 |
БОГОМОЛОВА В. |
Дослідження властивостей карагенанів для застосування при виробництві рибних продуктів |
96 |
ДРОБА Н.,
РОМАНЕНКО О.,
РОМАНЕНКО Р. |
Теплофізичні параметри пісочного печива при випіканні |
100 |
ШКАБАРА Т. |
Особливості формування якості ресторанного продукту |
106 |
УДОСКОНАЛЕННЯ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ |
ПИРІКОВ О.,
ЛОЙКО Д. |
Вплив рідкого каучуку на споживчі властивості епоксидних клейових композицій |
113 |
ГЛУШКОВА Т.,
БАРАБАШ С. |
Сучасні вимоги до якості виробів із паперу |
121 |
ПРОБЛЕМИ БЕЗПЕЧНОСТІ ТОВАРІВ |
STEINKA I. |
The quality of fermented dairy products available in the Polish market in conditions of implemented HACCP system |
127 |
АРТЮХ Т.,
ГРИГОРЕНКО І. |
Проблеми безпечності та якості ювелірних виробів |
131 |
АНДРІЄВСЬКА Л. |
Дослідження показників безпеки матеріалів для дитячого взуття |
138 |
МИХАЙЛОВ С.,
МИХАЙЛОВ В. |
Оцінка екологічної безпеки мийних засобів |
141 |
ТКАЧУК В. |
Токсиколого-гігієнічні дослідження біодизельного палива |
147 |
ЗБЕРЕЖЕННЯ ЯКОСТІ ТОВАРІВ |
КОЛТУНОВ В.,
ДОВГАЛЬ М.,
РЯБЧЕНКО А. |
Біоенергетична та економічна ефективність вирощування і зберігання моркви |
151 |
ГАРБУЗ О.,
МАСЛІЙ О. |
Вплив способів і режимів зберігання на якість капусти червоноголової |
156 |
ОСОКІНА Н.,
ГЕРАСИМЧУК О. |
Застосування речовин антимікробної дії для підвищення терміну зберігання ягід чорної смородини |
162 |
ВАСИЛИШИНА О. |
Вплив антимікробних речовин на якість плодів вишні при зберіганні |
168 |