1(13)2012
ЗМІСТ
РИНКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ
ГОЛОШУБОВА Н.
Торгівля на ринках: напрями розвитку в Україні .....................................................................................5
МОСКВІТІНА Т.
Логістичні рішення на ринку швидкопсувних товарів ............................................................................15
ЧЕРЕПОВ В.
Вибір постачальників товарів торговельним підприємством ...................................................................23
КУЗЬМЕНКО І.
Тенденції розвитку ринку консервованої плодоовочевої продукції України ............................................30
ЖУКЕВИЧ О., РУДАВСЬКА Г.
Виробництво та споживання соусів в Україні ........................................................................................37
МИХАЙЛОВ В., МИХАЙЛОВ С.
Напрями розвитку асортименту побутових пральних машин ..................................................................46
УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ
БЕЛІНСЬКА С., МОРОЗ О.
Ефективність управління виробництвом швидкозаморожених плодоовочевих продуктів .........................52
ОРЛОВА Н., НЕСТЕРЕНКО Н., КАМЄНЄВА Н.
Оптимізація якості швидкозаморожених напівфабрикатів із культивованих печериць ..............................64
САВЧЕНКО Т., ТАРАСЕНКО І.
Автоматизована система управління закладами ресторанного господарства ...........................................72
НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ОЗДОРОВЧИХ ПРОДУКТІВ
КРАВЧЕНКО М., КРИВОРУЧКО М., АНТОНЕНКО А.
Структурно-механічні властивості прісного тіста з борошна пророщеного зерна пшениці ........................82
КОРЗУН В., АНТОНЮК І.
Солодкі соуси для профілактики йоддефіцитних захворювань ...............................................................89
РАКША-СЛЮСАРЕВА О., КРУЛЬ В., МЕДВЕДКОВА І.
Якість м’ясних посічених напівфабрикатів функціонального призначення ..............................................95
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
КОРДЗАЯ Н., МАРДАР М.
Якість цільнозернового пшеничного хліба з використанням коренеплідних овочів ...............................102
ГАЙДАЙ І.
Фенольні сполуки продуктів переробки плодів дерену ........................................................................110
ОДАРЧЕНКО А.
Зміни анатомічної будови заморожених ягід залежно від попередньої обробки ....................................117
ШАПОВАЛОВА Н.
Вплив дієтичної добавки "Ламідан" на черствіння пастильних виробів .................................................123
ЧЕПЕЛЬ Н.
Використання ароматизаторів у виробництві особливої горілки "Капітан" ............................................131
СКОРЧЕНКО Т., ШПАЧУК Л., ОСЬМАК Т.
ЯКІСТЬ ЗГУЩЕНОГО ВАРЕНОГО МОЛОКА З ГЛЮКОЗНО-ФРУКТОЗНИМИ СИРОПАМИ .............................................138
СИДОРЕНКО О., ТУНІЦЬКА А.
Біологічна цінність вторинної рибної сировини ..................................................................................144
УДОСКОНАЛЕННЯ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ
ПУГАЧЕВСЬКИЙ Г., ШВЕЦЬ О.
Властивості базальтових волокон ...................................................................................................151
ОСИКА В., МОСТИКА К.
Конкурентоспроможність паперових пакувальних матеріалів ..........................................................156
АНДРІЄВСЬКА Л., ГЛУШКОВА Т., ПИЛИПЕНКО С.
Оцінка якості паперової продукції санітарно-гігієнічного призначення .............................................164
СЕМАК Б.
Вплив способів оброблення текстильних матеріалів на тривалість їх життєвого циклу ......................171
ПРОБЛЕМИ БЕЗПЕЧНОСТІ ТОВАРІВ
МАЛИГІНА В., СУССЬКА М.
Управління безпечністю охолодженого м’яса бройлерів на основі принципів ХАССП .....................177