Випуск 2013.1(15)
УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТОВАРІВ І ПОСЛУГ
БЕЛІНСЬКА С.Факторний аналіз в управлінні якістю швидкозаморожених плодоовочевих продуктів ............................5
РИНКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ
ГОЛОШУБОВА Н.Структурна перебудова торгівлі споживчими товарами в Україні .........................................................16
КВАСНИЦЬКА Р., ДЕРИКОТ О.
Тенденції розвитку легкої промисловості Хмельницької області ...........................................................28
ЗАРЕМБА П., КІЙКО В.
Розвиток ресторанної галузі Донецької області ...................................................................................35
МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ТОВАРІВ
ШАПОВАЛ С., ФОРОСТЯНА Н., РАСУЛОВ Р.Експрес-методи дослідження складу масла вершкового .....................................................................43
НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ОЗДОРОВЧИХ ПРОДУКТІВ
КОРЗУН В., АНТОНЮК І.Технологія фруктово-ягідних десертів із підвищеним вмістом мікроелементів ......................................53
МАЄВСЬКА Т., ВІННОВ О.
Оптимізація процесу вилучення білкових речовин із рибної маси .........................................................63
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
ПЕРЕСІЧНИЙ М., ФЕДОРОВА Д.Електроактивована вода у харчуванні людини .....................................................................................70
ДУБІНІНА А., ЛЕНЕРТ С., ХОМЕНКО О.
Особливості накопичення важких металів арахісом різних сортів ........................................................87
ОРЛОВА Н., КУЗЬМЕНКО І.
Харчова цінність консервів із кабачків та аличі ...................................................................................93
ДЕЙНИЧЕНКО Г., КРАМАРЕНКО Д., ГАЛЯПА І.
Вплив масляного екстракту біомаси H. pluvialisна окиснення рослинних олій ......................................102
РАКША-СЛЮСАРЕВА О., КРУЛЬ В., ПОПОВА Н.
Харчова цінність м’ясних напів- фабрикатів із використанням дієтичної добавки з ріпака ....................110
ДЮКАРЕВА Г., ДЬЯКОВ О., ГАСАНОВА А.
Вплив еламіну та стевіозиду на стан води в збитій яєчній масі ............................................................117
АНТЮШКО Д., МОТУЗКА Ю., РОМАНЕНКО Р.
Реологічні властивості продуктів для ентерального харчування ..........................................................125
УДОСКОНАЛЕННЯ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ
ZHMUD B., PASALSKIY B., СHYKUN N.Nanomaterials in lubricants ................................................................................................................131
Хребтань О.
Вплив обробки на електризованість пальтових вовняних тканин .........................................................138
ЧЕПОК Р., ЧЕПОК В., НОСОВА І.
Медогонка хордіально-радіального типу ...........................................................................................143
ЗБЕРЕЖЕННЯ ЯКОСТІ ТОВАРІВ
КОЛТУНОВ В., МАЗУР В.Теплоємність зимових сортів груші при зберіганні ............................................................................151
ПРОБЛЕМИ БЕЗПЕЧНОСТІ ТОВАРІВ
ГАЛИК І., СЕМАК Б.Зарубіжний досвід екомаркування товарів ........................................................................................159
ШЕВЧЕНКО Р., КОМПАНИЕЦ В.
Утилизация отходов пищевой промышленности с использованием биогаза ........................................165