УВАГА! Нова платформа Міжнародного науково-практичного журналу «Товари і ринки».
Перейти за посиланням -  
http://journals.knute.edu.ua/commodities-and-markets/index

Випуск 2013.2(16)

Автор: Редактор on . Posted in 2013

 ЗМІСТ
РИНКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ

НІКОЛАЄВА Л., МИКИТЕНКО Л.
Розміщення об’єкта торгівлі: проблеми правової регламентації 5
ПРЕДЄІН А.
Розвиток роздрібних торговельних підприємств в Україні 18
П’ятницька Г.,ГРИГОРЕНКО О., НАЙДЮК В.
Інноваційний потенціал розвитку підприємств ресторанного господарства в Україні 29
НІКІШИНА О.
Аналіз ринку борошномельної продукції 43

  МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ТОВАРІВ

РОМАНЕНКО О.
Метод визначення структурно- механічних властивостей рибних пресервів 58
РОМАНЕНКО Р.
Експрес-метод визначення коефіцієнта тертя твердих харчових продуктів за різних температур 65
РУЖИЦЬКИЙ І.
Математична модель поведінки рідинних вантажів при транспортуванні 73

ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

ДЬЯКОВ О., БЕЛІНСЬКА С.
Біологічна цінність швидкозаморожених соків із м’якоттю 84
ВАСИЛИШИНА О.
Якість вишневих джемів, збагачених пектиновмісним плодовим пюре 93
ГОЛУБ Б.
Протеоліз у пробіотичних напоях, ферментованих біфідобактеріями 100
ДАНИЛЕНКО С.
Вплив ферментного препарату на протеолітичні процеси у сиров’ялених м’ясних продуктах 107
ХРОБАТЕНКО О.
Харчова цінність вуглеводно-білкового продукту для спортсменів 115
ПЕРЕСІЧНИЙ М., ПАЛАМАРЕК К.
Мінеральний та вітамінний склад сирно-рослинних паст із підвищеним вмістом йоду 125

УДОСКОНАЛЕННЯ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ

ДУБІНІНА А., ЛЕНЕРТ С., КРУГЛОВА О.
Паропроникність комбінованого пакувального матеріалу з відновлювальної сировини 132
КАРАВАЄВ Т., СВІДЕРСЬКИЙ В.
Міцність плівок з водно-дисперсійних фарб, наповнених карбонатами і каолінами 139
ЗОЛОТАРЬОВА О.
Кремнійорганічні сполуки для гідрофобізації нерудних матеріалів 148
КРЮК Т.
Ідентифікація парфумерних рідинних виробів 154

ПРОБЛЕМИ БЕЗПЕЧНОСТІ ТОВАРІВ

ОРЛОВА Н., КАЗАЧЕНКО С., КУЗЬМЕНКО І.
Безпечність овочево-фруктових консервів 162
ПРИТУЛЬСЬКА Н., МОТУЗКА Ю., АНТЮШКО Д.
Критерії безпечності продуктів для ентерального харчування 169
БЕРЕЗОВСЬКИЙ Ю.
Екологічно безпечні текстильні товари на основі лляних волокон 176

  НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ОЗДОРОВЧИХ ПРОДУКТІВ

СВІДЛО К.
Технологія десертів геродієтичного призначення 184