2(14)2012
РИНКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ
ТКАЧЕНКО Т., БОЙКО М.
Формування споживчої цінності туристичного продукту ......................................................................5
П’ЯТНИЦЬКА Г., РАКША Н., ГРИГОРЕНКО О.
Розвиток ринку алкогольних напоїв в Україні ...................................................................................17
АРТАМОНОВА Г.
Реалії ринку фармацевтичної продукції в Україні ...............................................................................26
ШВЕЦЬ О.
Перспективи розвитку ринку текстилю спеціального призначення в Україні ........................................33
МІКЛАШЕВСЬКА Ю., ХРОБАТЕНКО О.
Законодавче регулювання виробництва та обігу харчових продуктів для спортсменів .........................39
МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ТОВАРІВ
КОЛОМІЄЦЬ Т., МЕРЕЖКО Н., ОСІЄВСЬКА В.
Методологічні засади ідентифікації споживчих товарів .......................................................................48
СИДОРЕНКО О.
Методологія прогнозування змін якості рибних продуктів під час товароруху .....................................54
ФОРОСТЯНА Н., БАГЛЮК С., ЛАЗАРЕНКО М.
Ультразвукові дослідження набухання крохмалів у воді ....................................................................62
САМОЙЛЕНКО А., МЕТЕЛЬСЬКА Н., ШАПОВАЛОВА М.
Науково-практичні підходи до ідентифікації соків і нектарів ...............................................................70
ДОНЧЕВСЬКА Р., ТУНІЦЬКА А.
Інноваційні заморожені заливні рибні продукти .................................................................................79
НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ОЗДОРОВЧИХ ПРОДУКТІВ
ПРИТУЛЬСЬКА Н., АНТЮШКО Д., МОТУЗКА Ю.
Наукові підходи до розробки продуктів для людей із термічними травмами ........................................89
СОБКО А., ПЕРЕСІЧНА С.
Технології пудингів для харчування дітей дошкільного віку ...............................................................98
КРАВЧЕНКО М., КРИВОРУЧКО М., ПОП Т.
Якість борошна з зерна пшениці, пророщеного в розчині морської харчової солі ..............................106
БИТЮТСЬКА О., ЛЮБЧИК В., ОВСЯННІКОВА Т.
Використання молюска в технології дієтичних продуктів...................................................................111
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
КОЛТУНОВ В., БУЛАХ М.
Структурні складові плодів гарбуза ................................................................................................122
ДУБІНІНА А.
Особливості накопичення контамінантів овочевими культурами .......................................................130
КУЗЬМЕНКО І., ГОНЧАРОВА І.
Харчова та біологічна цінність овочево-фруктових консервів ...........................................................139
ОРЛОВА Н., НЕСТЕРЕНКО Н., КАМЄНЄВА Н.
Фракційний склад білка швидкозаморожених напівфабрикатів із печериць .......................................147
БЕЛІНСЬКА С., ДЬЯКОВ О., Р.
Органолептичні властивості купажованих швидкозаморожених соків із м’якоттю .............................154
ФЕДОРОВА Д., КОЗАЧИШЕНА О.
Мінеральний склад концентратів супів-пюре для військовослужбовців .............................................165
ФОРМУВАННЯ ХАРЧОВИХ РАЦІОНІВ НАСЕЛЕННЯ
ПЕРЕСІЧНИЙ М., МАГАЛЕЦЬКА І.
Фізіологічні потреби у нутрієнтах людей розумової праці ................................................................173
УДОСКОНАЛЕННЯ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ
КАРАВАЄВ Т., СВІДЕРСЬКИЙ В.
Естетичні властивості покриттів з водно-дисперсійних фарб .............................................................181
ГЛУШКОВА Т., БАРАБАШ С.
Ідентифікаційна експертиза паперу при митному оформленні ............................................................191
БУЛАХ Ю.
Склад сплавів коштовностей скіфського та сарматського періодів ...................................................197
ДОМНІЧЕНКО Р.
Експлуатаційні властивості епоксидно-акрилових покриттів .............................................................204
ПРОБЛЕМИ БЕЗПЕЧНОСТІ ТОВАРІВ
КАТРИЧ В.
Безпечність взуття для дітей ............................................................................................................211
Відомості про авторів .................................................................................................................217