УВАГА! Нова платформа Міжнародного науково-практичного журналу «Товари і ринки».
Перейти за посиланням -  
http://journals.knute.edu.ua/commodities-and-markets/index

2(14)2012

Автор: sveta on . Posted in 2012



 
ЗМІСТ 

 
РИНКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ

ТКАЧЕНКО Т., БОЙКО М.
Формування споживчої цінності туристичного продукту ......................................................................5
 
П’ЯТНИЦЬКА Г., РАКША Н., ГРИГОРЕНКО О.
Розвиток ринку алкогольних напоїв в Україні ...................................................................................17
 
АРТАМОНОВА Г.
Реалії ринку фармацевтичної продукції в Україні ...............................................................................26
 
ШВЕЦЬ О.
Перспективи розвитку ринку текстилю спеціального призначення в Україні ........................................33
 
МІКЛАШЕВСЬКА Ю., ХРОБАТЕНКО О.
Законодавче регулювання виробництва та обігу харчових продуктів для спортсменів .........................39

 

  МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ТОВАРІВ

КОЛОМІЄЦЬ Т., МЕРЕЖКО Н., ОСІЄВСЬКА В.
Методологічні засади ідентифікації споживчих товарів .......................................................................48
 
СИДОРЕНКО О.
Методологія прогнозування змін якості рибних продуктів під час товароруху .....................................54
 
ФОРОСТЯНА Н., БАГЛЮК С., ЛАЗАРЕНКО М.
Ультразвукові дослідження набухання крохмалів у воді ....................................................................62
 
САМОЙЛЕНКО А., МЕТЕЛЬСЬКА Н., ШАПОВАЛОВА М.
Науково-практичні підходи до ідентифікації соків і нектарів ...............................................................70
 
ДОНЧЕВСЬКА Р., ТУНІЦЬКА А.
Інноваційні заморожені заливні рибні продукти .................................................................................79

  

НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ОЗДОРОВЧИХ ПРОДУКТІВ

ПРИТУЛЬСЬКА Н., АНТЮШКО Д., МОТУЗКА Ю.
Наукові підходи до розробки продуктів для людей із термічними травмами ........................................89
 
СОБКО А., ПЕРЕСІЧНА С.
Технології пудингів для харчування дітей дошкільного віку ...............................................................98
 
КРАВЧЕНКО М., КРИВОРУЧКО М., ПОП Т.
Якість борошна з зерна пшениці, пророщеного в розчині морської харчової солі ..............................106
 
БИТЮТСЬКА О., ЛЮБЧИК В., ОВСЯННІКОВА Т.

Використання молюска в технології дієтичних продуктів...................................................................111

 

  ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

КОЛТУНОВ В., БУЛАХ М.
Структурні складові плодів гарбуза ................................................................................................122
 
ДУБІНІНА А.
Особливості накопичення контамінантів овочевими культурами .......................................................130
 
КУЗЬМЕНКО І., ГОНЧАРОВА І.
Харчова та біологічна цінність овочево-фруктових консервів ...........................................................139
 
ОРЛОВА Н., НЕСТЕРЕНКО Н., КАМЄНЄВА Н.
Фракційний склад білка швидкозаморожених напівфабрикатів із печериць .......................................147
 
БЕЛІНСЬКА С., ДЬЯКОВ О., Р.
Органолептичні властивості купажованих швидкозаморожених соків із м’якоттю .............................154
 
ФЕДОРОВА Д., КОЗАЧИШЕНА О.
Мінеральний склад концентратів супів-пюре для військовослужбовців .............................................165

 

  ФОРМУВАННЯ ХАРЧОВИХ РАЦІОНІВ НАСЕЛЕННЯ

ПЕРЕСІЧНИЙ М., МАГАЛЕЦЬКА І.
Фізіологічні потреби у нутрієнтах людей розумової праці ................................................................173

  

УДОСКОНАЛЕННЯ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ

КАРАВАЄВ Т., СВІДЕРСЬКИЙ В.
Естетичні властивості покриттів з водно-дисперсійних фарб .............................................................181
 
ГЛУШКОВА Т., БАРАБАШ С.
Ідентифікаційна експертиза паперу при митному оформленні ............................................................191
 
БУЛАХ Ю.
Склад сплавів коштовностей скіфського та сарматського періодів ...................................................197
 
ДОМНІЧЕНКО Р.
Експлуатаційні властивості епоксидно-акрилових покриттів .............................................................204

  

ПРОБЛЕМИ БЕЗПЕЧНОСТІ ТОВАРІВ

КАТРИЧ В.
Безпечність взуття для дітей ............................................................................................................211

 Відомості про авторів .................................................................................................................217