УВАГА! Нова платформа Міжнародного науково-практичного журналу «Товари і ринки».
Перейти за посиланням -  
http://journals.knute.edu.ua/commodities-and-markets/index

№2(10)2010

Автор: sveta on . Posted in 2010

 ЗМІСТ
 Інформація про 17-й симпозіум IGWT 5
 До 100-річчя С. Майстренка 7
РИНКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ
МАЗАРАКІ А., МЕЛЬНИК Т.
Зовнішньоторговельна політика: від меркантилізму до неотехнологізму
9
ЗОЛОТАРЬОВА О.
Тенденції розвитку ринку лакофарбових матеріалів
21
ЧЕРНІКОВА Г.
Еволюція теорії торговельних центрів
27
ШВЕЙКОВСЬКА-МУРАДІН М., ФОЛТИНОВИЧ З.
Квоти на викид парникових газів як предмет торгівлі
38
СЕМАК Б., МОЛ.
Екологізація ринку текстилю: інформаційна складова
43
НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ОЗДОРОВЧИХ ПРОДУКТІВ
ПЕРЕСІЧНИЙ М., НЕІЛЕНКО С.
Технологія смузі радіозахисної дії
48
ГОЛУБ Б., ДАНИЛЕНКО С., РУДАВСЬКА Г.
Формування реологічних властивостей синбіотичних молочних напоїв
55
МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ТОВАРІВ
 ДО ЮВІЛЕЮ ПРОФЕСОРА В. КОЛТУНОВА 61
КОЛТУНОВ В., БЄЛІНСЬКА Є.
Обґрунтування ефективності збереженості редису методом Харрінгтона
62
БІЛЕЦЬКИЙ Е., ТОЛЧИНСЬКИЙ Ю.
Моделювання реологічних властивостей в’язкопластичних матеріалів у харчових технологіях
68
ДУБІНІНА А., СЕЛЮТІНА Г., БІЛОУС В.
Оптимізація умов охолодження огірків
77
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
РОМАНОВСЬКА Т., ПОБЕРЕЖЕЦЬ І., ДРОБА Н.
Оцінка якості рослинних соків за фізичними параметрами
84
ПОПОВА Н., МЕДВЕДКОВА І.
Зміни енергозабезпечуючих речовин шампіньйонів при зберіганні в модифікованому газовому середовищі
88
ОРЛОВА Н., КУНДІУС Д.
Експертиза маркування фіточаїв із шипшиною
93
КРИЧКОВСЬКА Л., БЕЛІНСЬКА А., ЖУЛІНСЬКА О.
Функціональні компоненти в купажованих рослинних оліях із каротином
97
ГУЦЬ В., СИДОРЕНКО О., ДОНЧЕВСЬКА Р.
Зміна структурно-механічних властивостей замороженої заливної риби при зберіганні
104
ЛЕБСЬКА Т., КОВАЛЬ О., КОЗЛОВА С.
Дослідження структурно-механічних властивостей рибного фаршу з кальмаром
112
ФОРМУВАННЯ ХАРЧОВИХ РАЦІОНІВ НАСЕЛЕННЯ
ГРИГОРЕНКО О.
До питання моніторингу стану харчування населення України
118
ПЕРЕСІЧНА С., КРАВЧЕНКО І.
Організація харчування студентів
125
СОБКО А.
Аналіз харчового раціону дітей у дошкільних закладах
131
УДОСКОНАЛЕННЯ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ
ГЛУШКОВА Т., КОПТЮХ Л.
Оцінка структурно-фізичних властивостей паперу для друку
137
БЕДНАРЧУК М.
Дефекти молодіжного взуття у межах гарантійного строку експлуатації
145
КОЛОМІЄЦЬ Т.
Оцінка якості засобів для миття посуду
150
ГЕТЬМАНЧУК Ю., ПАСАЛЬСЬКИЙ Б.
Застосування полімерів для виготовлення пакувальних матеріалів
154
КАРАВАЄВ Т., СВІДЕРСЬКИЙ В.
Порівняльна оцінка властивостей карбонатних наповнювачів водно-дисперсійних фарб
164
БУЛАХ Ю.
Визначення ознак фальсифікації ювелірного антикваріату
171
ЗАХАРЧУК В., ТКАЧУК В.
Експлуатаційні властивості біопалива із ріпакової олії
176
ПРОБЛЕМИ БЕЗПЕЧНОСТІ ТОВАРІВ
МИХАЙЛОВ С., МИХАЙЛОВ В.
Оцінка безпечності синтетичних мийних засобів для дитячого одягу
180