ЗМІСТ |
Інформація про 17-й симпозіум IGWT |
5 |
До 100-річчя С. Майстренка |
7 |
РИНКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ |
МАЗАРАКІ А., МЕЛЬНИК Т.
Зовнішньоторговельна політика: від меркантилізму до неотехнологізму |
9 |
ЗОЛОТАРЬОВА О.
Тенденції розвитку ринку лакофарбових матеріалів |
21 |
ЧЕРНІКОВА Г.
Еволюція теорії торговельних центрів |
27 |
ШВЕЙКОВСЬКА-МУРАДІН М., ФОЛТИНОВИЧ З.
Квоти на викид парникових газів як предмет торгівлі |
38 |
СЕМАК Б., МОЛ.
Екологізація ринку текстилю: інформаційна складова |
43 |
НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ОЗДОРОВЧИХ ПРОДУКТІВ |
ПЕРЕСІЧНИЙ М., НЕІЛЕНКО С.
Технологія смузі радіозахисної дії |
48 |
ГОЛУБ Б., ДАНИЛЕНКО С., РУДАВСЬКА Г.
Формування реологічних властивостей синбіотичних молочних напоїв |
55 |
МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ТОВАРІВ |
ДО ЮВІЛЕЮ ПРОФЕСОРА В. КОЛТУНОВА |
61 |
КОЛТУНОВ В., БЄЛІНСЬКА Є.
Обґрунтування ефективності збереженості редису методом Харрінгтона |
62 |
БІЛЕЦЬКИЙ Е., ТОЛЧИНСЬКИЙ Ю.
Моделювання реологічних властивостей в’язкопластичних матеріалів у харчових технологіях |
68 |
ДУБІНІНА А., СЕЛЮТІНА Г., БІЛОУС В.
Оптимізація умов охолодження огірків |
77 |
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ |
РОМАНОВСЬКА Т., ПОБЕРЕЖЕЦЬ І., ДРОБА Н.
Оцінка якості рослинних соків за фізичними параметрами |
84 |
ПОПОВА Н., МЕДВЕДКОВА І.
Зміни енергозабезпечуючих речовин шампіньйонів при зберіганні в модифікованому газовому середовищі |
88 |
ОРЛОВА Н., КУНДІУС Д.
Експертиза маркування фіточаїв із шипшиною |
93 |
КРИЧКОВСЬКА Л., БЕЛІНСЬКА А., ЖУЛІНСЬКА О.
Функціональні компоненти в купажованих рослинних оліях із каротином |
97 |
ГУЦЬ В., СИДОРЕНКО О., ДОНЧЕВСЬКА Р.
Зміна структурно-механічних властивостей замороженої заливної риби при зберіганні |
104 |
ЛЕБСЬКА Т., КОВАЛЬ О., КОЗЛОВА С.
Дослідження структурно-механічних властивостей рибного фаршу з кальмаром |
112 |
ФОРМУВАННЯ ХАРЧОВИХ РАЦІОНІВ НАСЕЛЕННЯ |
ГРИГОРЕНКО О.
До питання моніторингу стану харчування населення України |
118 |
ПЕРЕСІЧНА С., КРАВЧЕНКО І.
Організація харчування студентів |
125 |
СОБКО А.
Аналіз харчового раціону дітей у дошкільних закладах |
131 |
УДОСКОНАЛЕННЯ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ |
ГЛУШКОВА Т., КОПТЮХ Л.
Оцінка структурно-фізичних властивостей паперу для друку |
137 |
БЕДНАРЧУК М.
Дефекти молодіжного взуття у межах гарантійного строку експлуатації |
145 |
КОЛОМІЄЦЬ Т.
Оцінка якості засобів для миття посуду |
150 |
ГЕТЬМАНЧУК Ю., ПАСАЛЬСЬКИЙ Б.
Застосування полімерів для виготовлення пакувальних матеріалів |
154 |
КАРАВАЄВ Т., СВІДЕРСЬКИЙ В.
Порівняльна оцінка властивостей карбонатних наповнювачів водно-дисперсійних фарб |
164 |
БУЛАХ Ю.
Визначення ознак фальсифікації ювелірного антикваріату |
171 |
ЗАХАРЧУК В., ТКАЧУК В.
Експлуатаційні властивості біопалива із ріпакової олії |
176 |
ПРОБЛЕМИ БЕЗПЕЧНОСТІ ТОВАРІВ |
МИХАЙЛОВ С., МИХАЙЛОВ В.
Оцінка безпечності синтетичних мийних засобів для дитячого одягу |
180 |