ЗМІСТ |
Інформація про ХІХ Симпозіум IGWT 5 |
УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТОВАРІВ І ПОСЛУГ |
РУЖЕВІЧЮС Ю.
Квалітологія: шлях становлення – трамплін для розвитку 7
|
ГОЛУБ Б.
Передумови формування асортименту функціональних молочних продуктів 17
|
МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ТОВАРІВ |
ПЕТРОВ П., ДЕМІХОВ Ю., ЖУКОВА Я.
Ідентифікація географічного походження харчових продуктів за ізотопним складом 24
|
ШАПОВАЛ С., ШЕВЧЕНКО Р.
РЕМ-фотограмметрія в експрес-діагностиці теплофізичних властивостей товарів 36
|
ПАЛІЄНКО О.
Визначення імпульсним методом теплофізичних параметрів фруктів 46
|
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ |
ПРИТУЛЬСЬКА Н., МОТУЗКА Ю.
Товарознавчі засади позиціонування продуктів для ентерального харчування 53
|
КОВАЛЬ А., ДІДУХ Н.
Господарсько-товарознавча оцінка районованих в Україні сортів кукурудзи цукрової 61
|
СІМАХІНА Г., ГОЙКО І., СТЕЦЕНКО Н.
Переробка їстівних грибів для отримання білоквмісних напівфабрикатів 70
|
ПРІСС О., КАЛИТКА В.
Антиоксидантний комплекс гарбузових овочів 86
|
ДЬЯКОВ О., БЕЛІНСЬКА С.
Споживна цінність швидкозаморожених купажованих соків із м’якоттю 95
|
ДУБІНІНА А., ПОПОВА Т., ЛЕНЕРТ С.
Вітамінний і мінеральний склад крупів із гречки 106
|
КУНДІУС Д.
Сенсорний аналіз фіточаїв із шипшиною 116
|
КРАВЧЕНКО М., ПОП Т.
Хімічний і фракційний склад порошку з листя волоського горіха 124
|
ГОЛОВКО М., ПЕНКІНА Н., КОЛЕСНИК В.
Модельні дослідження антиоксидантних властивостей спиртових настоянок 132
|
ГУЦЬ В., ІВАНЮТА А., СИДОРЕНКО О.
Прогнозування якості структуроутворювачів на основі вторинної сировини з товстолобика 141
|
УДОСКОНАЛЕННЯ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ |
МЕРЕЖКО Н., ШУЛЬГА О.
Адсорбційні властивості каолінів українських родовищ 148
|
КОМАХА В., СВІДЕРСЬКИЙ В.
Реологічні властивості модифікованих акрилових дисперсій 156
|
ЗБЕРЕЖЕННЯ ЯКОСТІ ТОВАРІВ |
ДЬЯКОВА Ю., ОРЛОВА Н.
Зміна вмісту каротиноїдів у баклажанових снеках при зберіганні 164
|
ПРОБЛЕМИ БЕЗПЕЧНОСТІ ТОВАРІВ |
РУДАВСЬКА Г., РОМОДАНОВА В.
Окиснювально-відновний потенціал як показник бактеріальної безпечності молочних продуктів 173 |