2015.1(19)
УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТОВАРІВ І ПОСЛУГ
ПРИТУЛЬСЬКА Н., ФЕДОРОВА Д., БОНДАРЕНКО Є.Концептуальні засади формування системи соціального харчування в Україні 5
РУЖЕВІЧЮС Ю.
Нові виклики до управління якістю 18
РИНКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ
ДОНЧЕВСЬКА Р.Розвиток рибного господарства України 28
ДИШЛОВА В.
Ринкова вартість виробів із бурштину 41
МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ТОВАРІВ
ГОНЧАРОВА І.Фератна технологія очищення води природних джерел від нітритів 50
ШАПОВАЛ С., ШЕВЧЕНКО Р.
Інженерно-технічне моделювання системи життєзабезпечення готельно-ресторанного комплексу 60
ЛУЦЬКА Н., САВЧЕНКО Т.
Математичне моделювання системи управління технологічним об’єктом харчового підприємства 73
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
АСЛАНЯН С., АНТЮШКО Д., МОТУЗКА Ю.Елементний склад продуктів для ентерального харчування 84
РУДАВСЬКА Г., БОЖКО Т., МЕТЕЛЬСЬКА Н.
Напрями удосконалення класифікації лікерів 90
ГАСАНОВА А., СОКОЛОВСЬКА О., КОРЗУН В.
Фортифікація пастильних виробів йодом 98
ДІТРІХ І., ЛИТВИН Я.
Айва японська як інгредієнт плодово-ягідного морозива 106
ПОБЕДАШ М., СИДОРЕНКО О., РОМАНЕНКО Р.
Формування якості рибних пресервів із дрібних оселедцевих риб 112
УДОСКОНАЛЕННЯ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ
МЕРЕЖКО Н., ШУЛЬГА О.Експлуатаційні властивості покриттів з модифікованими каолінами 121
КАРАВАЄВ Т.
Водно-дисперсійні фарби для отримання покриттів із середнім глянцем 128
КОМАХА В., СВІДЕРСЬКИЙ В.
Процеси взаємодії в системі "модифікований карбонатний наповнювач – плівкоутворювач" 135
АНДРІЄВСЬКА Л., ГЛУШКОВА Т., КОПТЮХ Л.
Евкаліптова целюлоза як альтернативна сировина у виробництві паперу 142
ПІРКОВІЧ К.
Ідентифікація антикварних ювелірних предметів зі срібла за мікроструктурою 148
ЗБЕРЕЖЕННЯ ЯКОСТІ ТОВАРІВ
БЕЛІНСЬКА С., КЛЯЧИН І.Трансформація форм води при зберіганні та заморожуванні квасолі стручкової овочевої 154
КОЛТУНОВ В., БУЛАХ М.
Інтенсивність дихання плодів гарбуза при зберіганні 162
ПРОБЛЕМИ БЕЗПЕЧНОСТІ ТОВАРІВ
ЧИКУН Н., ПАСАЛЬСЬКИЙ Б., ПУЗІЙ О.Ефективність вітчизняних адсорбентів при очищенні води від йонів Феруму (III) 170
ДЬЯКОВА Ю., ОРЛОВА Н.
Безпечність баклажанових снеків 175
НЕЗДОЛІЙ А.
Визначення гострої токсичності in vivo кондитерських виробів для людей з тривалим статико-фізичним навантаженням 183
НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ОЗДОРОВЧИХ ПРОДУКТІВ
СІМАХІНА Г., НАУМЕНКО Н.Інновації у харчових технологіях 189
КРАВЧЕНКО М., ПОП Т., КРИВОРУЧКО М.
Технологічні властивості тістових напівфабрикатів з порошком із листя волоського горіха 201
АНТОНЮК І., ДЕЙНИЧЕНКО Л.
Технологія млинчиків із використанням гідролізату "Рапамід" 209