2016.2(22)
ХХ Симпозіум Міжнародного товариства товарознавців і технологів IGWT "Товарознавство в мінливому світі" 5
Міський і сільський туризм: формування і розвиток 9
Власенко І., Власенко В., Лояніч Г.
Стан виробництва і споживання м’яса в Україні 21
Демченко В.
Експортно-імпортний потенціал зольних мікросфер в Україні 31
Проблеми та фактори забезпечення безпечності й якості товарів 39
Кордзая Н., Єгоров Б.
Державне регулювання продовольчої безпеки 45
Критерії розробки харчових продуктів геродієтичного призначення 83
Белінська С., Левицька С.
Біологічна цінність білка капусти броколі 92
Сичевський М., Жукова Я., Вакуленко М.
Тест-система для ідентифікації сої лінії GTS40-3-2 99
Лебська Т., Очколяс О.
Профіль флейвору вершкового масла з морськими водоростями 109
Апач М., Сидоренко О., Буркацька Г.
Морфометричні показники ідентифікації Rapana venosa 117
Боліла Н.
Біологічна цінність білка акули катран 130
Технологія пісочного печива зі шротами олійних культур 138
Гніцевич В., Юдіна Т., Дейниченко Л.
Технологія та біологічна цінність молочно-білкових копреципітатів 148
Федорова Д., Романенко Р.
Кінетика процесу сушіння та якість рибних напівфабрикатів 158
Криворучко М., Форостяна Н.
Реологічні властивості пшеничного тіста з кокосовою клітковиною 177
РИНКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ
Ткаченко Т., Гладкий О.Міський і сільський туризм: формування і розвиток 9
Власенко І., Власенко В., Лояніч Г.
Стан виробництва і споживання м’яса в Україні 21
Демченко В.
Експортно-імпортний потенціал зольних мікросфер в Україні 31
ПРОБЛЕМИ БЕЗПЕЧНОСТІ ТОВАРІВ
Стойкова Т.Проблеми та фактори забезпечення безпечності й якості товарів 39
Кордзая Н., Єгоров Б.
Державне регулювання продовольчої безпеки 45
МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ТОВАРІВ
Шаповал С.
Дослідження структурно-механічних властивостей
пружно-в’язких тіл методом осьової деформації 57
УДОСКОНАЛЕННЯ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ
Осауленко К.
Кремнійорганічні покриття для захисту паперу 66
Мережко Н., Золотарьова О.
Фізико-технічні властивості просочених
Дослідження структурно-механічних властивостей
пружно-в’язких тіл методом осьової деформації 57
УДОСКОНАЛЕННЯ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ
Осауленко К.
Кремнійорганічні покриття для захисту паперу 66
Мережко Н., Золотарьова О.
Фізико-технічні властивості просочених
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Притульська Н., Антюшко Д.Критерії розробки харчових продуктів геродієтичного призначення 83
Белінська С., Левицька С.
Біологічна цінність білка капусти броколі 92
Сичевський М., Жукова Я., Вакуленко М.
Тест-система для ідентифікації сої лінії GTS40-3-2 99
Лебська Т., Очколяс О.
Профіль флейвору вершкового масла з морськими водоростями 109
Апач М., Сидоренко О., Буркацька Г.
Морфометричні показники ідентифікації Rapana venosa 117
Боліла Н.
Біологічна цінність білка акули катран 130
НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Кравченко М., Ткаченко Л., Михайлик В.Технологія пісочного печива зі шротами олійних культур 138
Гніцевич В., Юдіна Т., Дейниченко Л.
Технологія та біологічна цінність молочно-білкових копреципітатів 148
Федорова Д., Романенко Р.
Кінетика процесу сушіння та якість рибних напівфабрикатів 158
Криворучко М., Форостяна Н.
Реологічні властивості пшеничного тіста з кокосовою клітковиною 177