2017.1(23)
РИНКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ
Галько С., Михайлова Г., Осієвська В.
Світовий ринок ковдр і пледів 5
УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТОВАРІВ І ПОСЛУГ
Мотузка Ю.
Управління якістю продуктів для ентерального харчування: процесно-орієнтований підхід 16
ПРОБЛЕМИ БЕЗПЕЧНОСТІ ТОВАРІВ
Голуб Б.
Управління безпечністю харчових продуктів у торгівлі 27
Індутний В., Мережко Н., Пірковіч К.
Безпека пам’яток культури з металів 36
УДОСКОНАЛЕННЯ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ
НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ
Коломієць, Т., Черняк Л.
Якість безфосфатних порошків для прання білизни 50
Жалдак М.
Складові формування якості та безпечності дитячого взуття 58
Свідерський В., Демченко В.
Хімічний склад і дисперсність зольних мікросфер 69
Галиш В., Пасальський Б., Севастьянова О.
Високоефективні сорбенти з продуктів переробки сільськогосподарської сировини 80
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Антюшко Д.
Особливості стандартизації в Україні та світі зерна пшениці 90
Левицька С., Белінська С., Кривошапка В.
Пігментний комплекс замороженої капусти броколі 102
Мельник О., Худік Л.
Фізичні властивості яблук, оброблених інгібітором етилену 110
Шульга О., Чорна А., Петруша О.
Їстівна плівка як фактор збереження якості помадних цукерок 120
НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Кравченко М., Шаповал С., Данилюк І.
Кінетика процесу сушіння рибного концентрату із атерини чорноморської 131
Гніцевич В., Юдіна Т., Дейниченко Л.
Технологія та біологічна цінність виробів із молочно-білкового концентрату 139
Корзун В., Антонюк І.
Технологія гомбовців підвищеної біологічної цінності з кисломолочного сиру 148
Федорова Д.
Технологічні аспекти використання фаршів із дрібних риб 162
Романовська О.
Динаміка якості бісквітних напівфабрикатів при зберіганні 176