2017-2/Tom1(Технічні науки)
ЗМІСТ
ПРОБЛЕМИ БЕЗПЕЧНОСТІ ТОВАРІВ
Федорова Д.
Безпечність сухих риборослинних напфівфабрикатів 5
МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ТОВАРІВ
Експрес-метод кількісного визначення сечовини в молоці 17
УДОСКОНАЛЕННЯ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ
НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ
Гілевіч Ю., Озоліна Н., Кучма Є.
Марковання одягу захисного за вимогами міжнародних стандартів 36
Палієнко О.
Оцінка морозостійкості керамічної плитки 43
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Сидоренко О., Боліла Н., Шаповал С.
Споживні властивості жиру акули катран (Squalus acanthias) 50
Мотузка Ю.
Харчова та енергетична цінність продуктів для спеціальних медичних цілей 59
Лебська Т., Павлюченко Ю., Мойсієнко О.
Якість і безпечність пресервів із м’яса рапани чорноморської 66
Сирохман І., Бойдуник Р.
Вплив добавок-антиоксидантів на якість жирових начинок вафельних тортів 77
НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Кравченко М., Піддубний В., Романовська О.
Структурно-механічні властивості бісквітного тіста з борошном "Здоров'я" 86
Гніцевич В., Чикун Н., Гончар Ю.
Кінетика ферментолізу лактози молочної сироватки 97