Інформація про XXI Симпозіум Міжнародного товариства товарознавців і технологів |
5 |
|
|
РИНКИ ТОВАРІВ І ПОСЛУГ |
|
Глушкова Т., Андрієвська Л., Марчук Н.
Світовий ринок телевізійної техніки |
7 |
Міняйло О., Міняйло В., Лінецька Я.
Молокопродуктовий підкомплекс України: тенденції розвитку |
20 |
Краєвська С., Стеценко Н.
Формування вітчизняного ринку безглютенових харчових продуктів |
36 |
Власенко І., Власенко В.
Виробництво продуктів спеціального призначення для хворих на цукровий діабет |
47 |
|
УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТА БЕЗПЕЧНІСТЮ |
Антюшко Д., Павлюченко Ю.
Аудит пест-менеджменту в системі управління безпечністю |
57 |
УДОСКОНАЛЕННЯ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ
НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ
|
Осика В., Мостика К., Комаха В.
Оптичні властивості нових видів пакувального паперу |
65 |
Жалдак М., Мокроусова О., Мережко Н.
Оптимізація показників якості натуральних шкір
і параметрів їх дублення з використанням монтморилоніту |
75 |
|
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ |
Притульська Н., Мотузка Ю., Асланян С.
Фізіологічна ефективність продуктів для ентерального харчування |
85
|
Сидоренко О., Петрова О., Іванюта А.
Креветка Palaemon adspersus: раціональні напрями переробки |
94 |
|
ЛОГІСТИКА ТА УПРАВЛІННЯ ЛАНЦЮГАМИ ПОСТАВОК |
Гніцевич В., Юдіна Т., Гончар Ю.
Технологія напівфабрикату на основі низьколактозної молочної сироватки та м’якоті гарбуза |
105 |
Медведєва А.
Технологія безглютенових булочних виробів |
115 |
Кравченко М., Шаповал С., Рибчук Л.
Властивості поверхні цукрових паст |
124 |