2019-02
![]() |
Міжнародний науково-практичний журнал "Товари і ринки" № 2 (30) 2019
|
| РИНКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ | |
| Осика В., Комаха В., Шульга О. | |
| Світовий ринок паперових пакувальних матеріалів | 5 |
| Мережко Н., Шкода В. | |
| Ринок полімерних теплоізоляційних матеріалів в Україні | 18 |
|
МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ТОВАРІВ |
|
| Федорова Д., Романенко Р., Расулов Р. | |
| Визначення дисперсності кави меленої мікроскопічним методом | 27 |
| Бойко Г., Чурсіна Л., Тіхосова Г. | |
| Стебла соломи технічних конопель: оцінка якості | 41 |
|
УДОСКОНАЛЕННЯ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ |
|
| Караваєв Т., Коломієць Т., Сім’ячко О. | |
| Водно-дисперсійні фарби: класифікація та асортимент | 52 |
|
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ |
|
| Рудавська Г., Вежлівцева С., Хахалєва І. | |
| Фізіологічна ефективність напоїв антистресової дії із молочно-цикорних концентратів | 64 |
| Чорна А., Калмазан В., Чорний І. | |
| Конкурентоспроможність зефіруз їстівним покриттям | 75 |
|
НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ |
|
| Кравченко М., Рибчук Л. | |
| Кондитерські мастики з гліцерином: реологічні характеристики | 87 |
| Власенко І., Семко Т. | |
| Крафтова технологія сирокопчених ковбас | 98 |

