2019-02
Міжнародний науково-практичний журнал "Товари і ринки" № 2 (30) 2019
|
РИНКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ | |
Осика В., Комаха В., Шульга О. | |
Світовий ринок паперових пакувальних матеріалів | 5 |
Мережко Н., Шкода В. | |
Ринок полімерних теплоізоляційних матеріалів в Україні | 18 |
МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ТОВАРІВ |
|
Федорова Д., Романенко Р., Расулов Р. | |
Визначення дисперсності кави меленої мікроскопічним методом | 27 |
Бойко Г., Чурсіна Л., Тіхосова Г. | |
Стебла соломи технічних конопель: оцінка якості | 41 |
УДОСКОНАЛЕННЯ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ |
|
Караваєв Т., Коломієць Т., Сім’ячко О. | |
Водно-дисперсійні фарби: класифікація та асортимент | 52 |
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ |
|
Рудавська Г., Вежлівцева С., Хахалєва І. | |
Фізіологічна ефективність напоїв антистресової дії із молочно-цикорних концентратів | 64 |
Чорна А., Калмазан В., Чорний І. | |
Конкурентоспроможність зефіруз їстівним покриттям | 75 |
НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ |
|
Кравченко М., Рибчук Л. | |
Кондитерські мастики з гліцерином: реологічні характеристики | 87 |
Власенко І., Семко Т. | |
Крафтова технологія сирокопчених ковбас | 98 |