Привітання з нагоди 75-річчя
Київського національного торговельно-економічного університету
|
З М І С Т
|
РИНКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ |
ФЕДУЛОВА І., ВАСЮТИНСЬКА Ю.
Інноваційна активність підприємств молочної галузі України |
4 |
ПАСІЧНИЙ М.
Ринок тютюнових виробів в Україні: фіскальна та регулююча роль оподаткування |
26 |
П’ЯТНИЦЬКА Г., ГРИГОРЕНКО О.
Управлінські та дизайнерські рішення готельєрів в умовах пандемії
|
42 |
УДОСКОНАЛЕННЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ ТОВАРІВ |
ІНДУТНИЙ В., МЕРЕЖКО Н., ПІРКОВІЧ К.
Товарознавча експертиза ювелірних виробів |
60 |
ОСИКА В., КОМАХА О., КОМАХА В.
Паперові пакувальні матеріали: стійкість до руйнівних чинників |
75 |
ПАЛІЄНКО О.
Композитна кераміка спеціального призначення |
86 |
ЗАВАРЗІН О.
Дизайн готельно-ресторанних комплексів: систематизація оздоблювальних матеріалів
|
96 |
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ |
ПРИТУЛЬСЬКА Н., МОТУЗКА Ю., КОШЕЛЬНИК А.
Фізіологічна ефективність напоїв з насіння пажитника грецького |
105 |
АНТЮШКО Д.
Вітамінна цінність продукту для ентерального харчування геродієтичного призначення
|
115
|
НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ |
ФЕДОРОВА Д.
Заварні напівфабрикати з наповнювачами: технологія та якість |
126 |
КРАВЧЕНКО М., МИХАЙЛИК В., МАРУСЯК Т.
Якість пісочного печива з композицією шротів |
141 |