З М І С Т
|
РИНКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ |
НАЗАРОВА К., МІНЯЙЛО В., НЕГОДЕНКО В.
Ринок аудиторських послуг в Україні |
4 |
ВЛАСЕНКО І., СЕМКО Т.
М’ясопереробна галузь України: тенденції та перспективи
|
16 |
ЛОГІСТИКА ТА УПРАВЛІННЯ ЛАНЦЮГАМИ ПОСТАВОК |
НЕЧИПОРУК А.
Транспортна логістика в умовах пандемії
|
26 |
ЦИФРОВІ ТЕХНОЛОГІЇ |
ГЕСЕЛЕВА Н., ШЕСТАКОВА П.
Оптимізація бізнес-процесів телекомунікаційної компанії |
37 |
КОСТЮК Ю., ШЕСТАК Я.
Транспортний рівень моделі ISO/OSI в комп’ютерних мережах
|
49 |
УДОСКОНАЛЕННЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ ТОВАРІВ |
ОСИКА В., КОМАХА О., КОМАХА В.
Безпечність паперових пакувальних матеріалів з полімерними покриттями |
59 |
МАРЧУК Н., ОСІЄВСЬКА В., МИХАЙЛОВА Г.
Класифікація носимих електронних пристроїв |
68 |
СІМ’ЯЧКО О., КАЛУГА Н.
Товари для домашніх тварин: асортимент і критерії класифікації |
79 |
ДОМБРОВСЬКА О., ТІХОСОВА Г., КРАГЛІК В.
Харчова цінність інноваційної продукції з насіння технічних конопель
|
90 |
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ |
ШАПОВАЛОВА Н., ВЕЖЛІВЦЕВА С., АНТЮШКО Д.
Споживні властивості локшини з використанням порошку із суцвіття чорнобривців (Tagetes L.)
|
102 |
НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ |
ГНІЦЕВИЧ В., ВАСИЛЬЄВА О.
Піноутворювальні властивості модельних систем на основі молочної сироватки |
113 |
ГРАБОВСЬКА О., ВІТРЯК О., АВРАМЕНКО А.
Концентрат киселю з інкапсульованим екстрактом гібіскусу |
122 |