УВАГА! Нова платформа Міжнародного науково-практичного журналу «Товари і ринки».
Перейти за посиланням -  
http://journals.knute.edu.ua/commodities-and-markets/index

2021.04(40)

Автор: sveta on . Posted in 2021

Міжнародний науково-практичний журнал "Товари і ринки" № 4 (40) 2021
  • статті проходять рецензування;
  • зміст затверджено на засіданні редакційної колегії;
  • видається за рекомендацією Вченої ради КНТЕУ
    (протокол засідання № 5 від 25.11.2021);
  • підписано до друку 10.12.2021. 



 ТИТУЛ
DOI: https://doi.org/10.31617/tr.knute.2021(40)

 

З М І С Т
 
РИНКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ
НАЗАРОВА К., МІНЯЙЛО В., НЕГОДЕНКО В.
Ринок аудиторських послуг в Україні

4
ВЛАСЕНКО І., СЕМКО Т.
М’ясопереробна галузь України: тенденції та перспективи

 

16
ЛОГІСТИКА ТА УПРАВЛІННЯ ЛАНЦЮГАМИ ПОСТАВОК
НЕЧИПОРУК А.
Транспортна логістика в умовах пандемії

 
26
ЦИФРОВІ ТЕХНОЛОГІЇ
ГЕСЕЛЕВА Н., ШЕСТАКОВА П.
Оптимізація бізнес-процесів телекомунікаційної компанії

37
КОСТЮК Ю., ШЕСТАК Я.
Транспортний рівень моделі ISO/OSI в комп’ютерних мережах

 
49
УДОСКОНАЛЕННЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ ТОВАРІВ
ОСИКА В., КОМАХА О., КОМАХА В.
Безпечність паперових пакувальних матеріалів з полімерними покриттями

59
МАРЧУК Н., ОСІЄВСЬКА В., МИХАЙЛОВА Г.
Класифікація носимих електронних пристроїв

68
СІМ’ЯЧКО О., КАЛУГА Н.
Товари для домашніх тварин: асортимент і критерії класифікації

79
ДОМБРОВСЬКА О., ТІХОСОВА Г., КРАГЛІК В.
Харчова цінність інноваційної продукції з насіння технічних конопель

 
90
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
ШАПОВАЛОВА Н., ВЕЖЛІВЦЕВА С., АНТЮШКО Д.
Споживні властивості локшини з використанням порошку із суцвіття чорнобривців (Tagetes L.)

 
102
НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
ГНІЦЕВИЧ В., ВАСИЛЬЄВА О.
Піноутворювальні властивості модельних систем на основі молочної сироватки

113
ГРАБОВСЬКА О., ВІТРЯК О., АВРАМЕНКО А.
Концентрат киселю з інкапсульованим екстрактом гібіскусу

122