2015.2(20)
ЗАХИСТ ПРАВ СПОЖИВАЧІВ
ПРИТУЛЬСЬКА Н.Система захисту прав споживачів в Україні: проблеми реформування 5
ПРОБЛЕМИ КЛАСИФІКАЦІЇ ТОВАРІВ
МОТУЗКА Ю., АНТЮШКО Д.Класифікація продуктів для ентерального харчування 17
МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ТОВАРІВ
КОЛТУНОВ В., КОВАЛЬ А., РОМАНЕНКО Р.Діагностика технічної стадії стиглості кукурудзи цукрової 25
ДЗЮБА Н.
Ідентифікація ІЧ-спектроскопією комплексоутворення амілаза – глютин 33
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
БЕЛІНСЬКА С.Динаміка активності ферментів при переробці баклажанів 41
РУДАВСЬКА Г., ХАХАЛЄВА І., ЧИКУН Н.
Ідентифікація за вмістом інуліну сухих розчинних напоїв із цикорію 49
БОЖКО Т., ПАВЛІШ Л.
Оцінювання якості лікерів за профілем флейвору 57
ЖУКОВА Я., ПЕТРИЩЕНКО С., ОЛІЙНИЧЕНКО О.
Критерії інтенсивності аромату кисловершкового масла 64
ШУГАЙ М., ЧОРНА Н.
Селекція штамів Lactobacillus spр. для захисних композицій при виробництві сирів 73
ФЕДОРОВА Д., КУЗЬМЕНКО Ю.
Біологічна цінність риборослинних напівфабрикатів на основі бичка азовського 85
УДОСКОНАЛЕННЯ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ
НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ
МОСТИКА К., ОСИКА В., КОПТЮХ Л.
Дослідження властивостей жиронепроникного пакувального паперу 98
СТРЕТОВИЧ С.
Вплив наповнювача на непрозорість і білість паперу для письма 105
ЗБЕРЕЖЕННЯ ЯКОСТІ ТОВАРІВ
МЕЛЬНИК О., ХУДІК Л.Збереженість яблук ранньозимових сортів із післязбиральною обробкою
1-метилциклопропеном 112
ПРОБЛЕМИ БЕЗПЕЧНОСТІ ТОВАРІВ
СИДОРЕНКО О., БОЛІЛА Н., КОРОТЕЦЬКИЙ В.Характеристика безпечності м’яса чорноморської акули катран
за вмістом важких металів 124
ГОЛУБ Б.
Вивчення мікробіологічної безпечності пробіотиків 132
НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
ДЕЙНИЧЕНКО Г., ГУЗЕНКО В., ГАФУРОВ О.Якість харчових рідин ультрафільтраційного концентрування 140
МІНОРОВА А.
Вплив параметрів ультрафільтрації підсирної молочної сироватки на вміст білка 150
МАКОВЕЦЬКА С., М’ЯКШИЛО О.
Візуальна інтерпретація технологічних процесів
цукрового виробництва з використанням методу "Обличчя Чернова" 156
ДИСКУСІЙНИЙ КЛУБ
ІНДУТНИЙ В.Застосування функції розподілу Лоренца в товарознавстві 168