2016.1(21)
РИНКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ
Ільченко Н.Глобалізаційні процеси та тенденції розвитку оптової торгівлі 5
Ромат Є.
Система бренд-маркетингових комунікацій 16
Файвішенко Д.
Концепції позиціонування торговельних марок 25
Галько С., Осієвська В.
Класифікація товарів як інструмент транспарентності міжнародної торгівлі 32
Власенко І., Власенко Ів., Клименко В.
Ринок молока у Вінницькій області: тенденції розвитку 48
ЗАХИСТ ПРАВ СПОЖИВАЧІВ
Притульська Н., Мотузка Ю.
Захист прав споживачів харчових продуктів для спеціальних медичних цілей 59
УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТОВАРІВ І ПОСЛУГ
Антюшко Д.
Імплементація положень стандарту ISO 9001:2015 для вдосконалення систем управління якістю 71
УДОСКОНАЛЕННЯ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ
Язамі Р., Гончарова І.
Li-батареї: електрохімічна інтеркаляція фторокомплексних аніонів у вуглецеві нанотрубки 80
Коломієць Т., Черняк Л.
Методологічні засади визначення ринкової вартості товарів при товарознавчій експертизі 86
Михайлова Г., Форостяна Н.
Теплозахисні властивості ковдр із об’ємними наповнювачами 96
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Орлова Н., Белінська С., Камєнєва Н.
Вологозатримувальна здатність заморожених томатів 106
Тележенко Л., Михайлова К.
Розробка напоїв із високим фіт-фактором 114
Дейниченко Г., Юдічева О.
Азотисті речовини біофортифікованих томатних овочів 124
Рудавська Г., Хахалєва І.
Сенсорний аналіз відновлених напоїв із цикорію методом профілю флейвору 131
Радченко Л., Соколовська О., Гасанова А.
Органолептична оцінка пастильних виробів зі стевією та еламіном 137
Очколяс О., Тищенко Л., Лебська Т.
Споживні властивості вершкового масла із морськими водоростями 149
Сидоренко О., Апач М., Буркацька Г.
Біологічна цінність білків Rapana venosa 159
Менчинська А.
Жирнокислотний склад ліпідів паст на основі ікри прісноводних риб 169
НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Кравченко М., Романовська О.
Вплив борошна "Здоров’я" на реологічні характеристики клейковини борошняних сумішей 177
Гніцевич В., Чехова Н.
Властивості м’ясних січених мас із рослинним напівфабрикатом 184
Дубініна А., Ленерт С., Хоменко О.
Моделювання складу арахісових паст підвищеної біологічної цінності 193
Сімахіна Г., Науменко Н.
Використання білка зеленої маси овочевих культур у харчових технологіях 208
ПРОБЛЕМИ БЕЗПЕЧНОСТІ ТОВАРІВ
Дудла І.
Гармонізація вимог до безпечності лакофарбових матеріалів в Україні та ЄС 222
Чикун Н., Севастьянова О., Пасальський Б.
Сорбція йонів важких металів технічними лігнінами 235
Сєногонова Г.
Мікробіологічна безпечність батончиків висівкових 243