ПРОБЛЕМИ БЕЗПЕЧНОСТІ ТОВАРІВ |
Голуб Б.
Концепції управління безпечністю хачових продуктів |
5 |
Михайлова Г.
Вимоги до безпечності постільних виробів з об’ємними наповнювачами |
17 |
|
|
МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ТОВАРІВ |
Левицька С., Белінська С., Мороз О.
Прогнозування якості швидкозамороженої капусти броколі |
25 |
Гончарова І., Головко Д.
Адсорбційне очищення бюветної води від йонів Феруму(ІІІ) |
34 |
Галиш В., Чикун Н., Пасальський Б.
Сорбційні властивості шкаралупи кісточок абрикоса |
46 |
|
|
УДОСКОНАЛЕННЯ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ
НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ |
Чурсіна Л., Горач О.
Класифікація технічного текстилю |
57 |
Демченко В.
Оцінка властивостей наповнювачів сумішей для мурування |
68 |
Мережко Н., Осауленко К.
Модифікування паперу на основі небіленої целюлози силоксанами |
78 |
Стретович С., Глушкова Т., Комаха В.
Оптимізація складу паперудля білових товарів |
88 |
Індутний В., Юнда В., Пірковiч К.
Критерії оцінки якості ювелірних виробів з нефриту |
98 |
|
|
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ |
Калайда К., Заболотна А., Пиркало В.
Господарсько-товарознавча оцінка сортів перцю солодкого, районованих в Україні |
110 |
Чорна А.
Оптимізація складу їстівного покриття
для збереження свіжості хлібобулочних виробів |
120 |
Рудавська Г., Хахалєва І.
Підвищення антиоксидантної активності відновлених напоїв анистресової дії |
133 |
|
|
НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ |
Антонюк І.
Технологія збитих солодких страв підвищенної біологічної цінності |
143 |
Ланиця І., Гірняк Л.
Якість посічених м’ясних виробів |
157 |