УВАГА! Нова платформа Міжнародного науково-практичного журналу «Товари і ринки».
Перейти за посиланням -  
http://journals.knute.edu.ua/commodities-and-markets/index

2018.02(26)

Автор: sveta on . Posted in 2018_02(26)

Міжнародний науково-практичний журнал "Товари і ринки"  2(26) 2018
  • статті проходять рецензування;
  • зміст затверджено на засіданні редакційної колегії;
  • видається за рекомендацією Вченої ради КНТЕУ
    (протокол засідання № 9 від 26.04.2018);
  • підписано до друку 14.06.2018. 

 ТИТУЛ 
DOI: https://doi.org/10.31617/tr.knute.2018(26)

 З М І С Т 

ПРОБЛЕМИ БЕЗПЕЧНОСТІ ТОВАРІВ
Голуб Б.
Концепції управління безпечністю хачових продуктів

5
Михайлова Г.
Вимоги до безпечності постільних виробів з об’ємними наповнювачами

17
   
МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ТОВАРІВ
Левицька С., Белінська С., Мороз О.
Прогнозування якості швидкозамороженої капусти броколі

25
Гончарова І., Головко Д.
Адсорбційне очищення бюветної води від йонів Феруму(ІІІ)

34
Галиш В., Чикун Н., Пасальський Б.
Сорбційні властивості шкаралупи кісточок абрикоса

46
   
УДОСКОНАЛЕННЯ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ
НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ
Чурсіна Л., Горач О.
Класифікація технічного текстилю

57
Демченко В.
Оцінка властивостей наповнювачів сумішей для мурування

68
Мережко Н., Осауленко К.
Модифікування паперу на основі небіленої целюлози силоксанами

78
Стретович С., Глушкова Т., Комаха В.
Оптимізація складу паперудля білових товарів

88
Індутний В., Юнда В., Пірковiч К.
Критерії оцінки якості ювелірних виробів з нефриту

98
   
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Калайда К., Заболотна А., Пиркало В.
Господарсько-товарознавча оцінка сортів перцю солодкого, районованих в Україні

110
Чорна А.
Оптимізація складу їстівного покриття
для збереження свіжості хлібобулочних виробів


120
Рудавська Г., Хахалєва І.
Підвищення антиоксидантної активності відновлених напоїв анистресової дії

133
   
НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Антонюк І.
Технологія збитих солодких страв підвищенної біологічної цінності

143
Ланиця І., Гірняк Л.
Якість посічених м’ясних виробів

157