2019_04(32)
Міжнародний науково-практичний журнал "Товари і ринки" № 4 (32) 2019
|
З М І С Т
УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТА БЕЗПЕЧНІСТЮ
Prytulska N., Antiushko D., Gusarevich N.
International standard ISO 19011:2018: perspectives of implementation............ 5
Осієвська В., Михайлова Г., Галько С.
Формування якості ковдр з об’ємними наповнювачами................................. 16
РИНКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ
Божко Т., Дончевська Р., Шаповалова Н.
Ринок соусної продукції: детермінанти розвитку в Україні........................... 26
МЕТОДОЛОГІЯ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ТОВАРІВ
Галиш В., Пасальський Б., Чикун Н.
Сорбційні властивості лігноцелюлозних відходів переробки цукрової тростини.............................................................................................................. 40
УДОСКОНАЛЕННЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ ТОВАРІВ
Мережко Н., Ткачук В., Зінченко О.
Експлуатаційні властивості бензинів з багатофункціональними
добавками............................................................................................................ 50
Караваєв Т., Осика В., Золотарьова О.
Водно-дисперсійні фарби: комплексна оцінка якості..................................... 61
Кудряченко В., Колосов О., Мазур Л.
Волокнистий активований вуглецевий матеріал багатоцільового
призначення......................................................................................................... 74
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Сидоренко О., Петрова О.
Формування споживних властивостей рибних напівфабрикатів
із додаванням креветки....................................................................................... 80
НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Бойко М.
Крафтова технологія світлого пива................................................................... 89