Приймаються статті для публікації в № 3 (35)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних та економічних наук 

2020.02(34)

Автор: sveta on . Posted in 2020_02(34)

Міжнародний науково-практичний журнал "Товари і ринки" № 2(34) 2020
  • статті проходять рецензування;
  • зміст затверджено на засіданні редакційної колегії;
  • видається за рекомендацією Вченої ради КНТЕУ
    (протокол засідання № 7 від 14.05.2020);
  • підписано до друку 17.06.2020. 

 ТИТУЛ
DOI: https://doi.org/10.31617/tr.knute.2020(34)


З М І С Т 
 

НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ  
КАРПЕНКО П., ПРИТУЛЬСЬКА Н., ФЕДОРОВА Д.
Харчування при коронавірусній інфекції COVID-19
 
5
   
РИНКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ  
ЗІМІНА А., ЛИСА С.
Механізм функціонування "єдиного вікна" в портах України
 
22
САМСОНОВА Л., СЛОБОДЯН А.
Деформації ринку легкових автомобілів в Україні
33
VOVK Yu.
Predicting the cost of antique cold weapons by a comparative method
46
   
УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТА БЕЗПЕЧНІСТЮ  
АНТЮШКО Д., ГОРДОПОЛОВ В., ГУСАРЕВИЧ Н.
ISO 10015:2019: новації щодо управління компетентністю персоналу

58
   
МЕТОДОЛОГІЯ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ТОВАРІВ  
ГОЛОВКО Д., ГОНЧАРОВА І., БАРАШОВЕЦЬ Я.
Фератна технологія очищення природних вод
 
72
   
УДОСКОНАЛЕННЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ ТОВАРІВ  
МЕРЕЖКО Н., ТКАЧУК В., КОМАХА В.
Оптимізація високооктанових бензинів із біодобавками
 
84
БОНДАРЄВА А., МОКРОУСОВА О.
Формування фізико-механічних властивостей полімер-мінерального покриття
для оздоблення шкір
 
97
   
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ  
MOTUZKA Yu., KOSHELNYK A.
Formation of quality of milk analogue from Greek fenugreek seeds
 
110
РУБАНКА К., ТЕРЛЕЦЬКА В.
Кавовий напій зі зниженим показником глікемічності
 
119
БАБІЙ О., БОЖКО Т.
Безпечність і якість фіточаїв українського виробництва
 
128
   
КРИТИКА ТА БІБЛІОГРАФІЯ  
КОВАЛЬЧУК К.
Інформаційні технології соціально-економічного моніторингу: новітні підходи
(Відгук на монографію "Моніторинг соціально-економічного розвитку регіону",
автори Пурський О. І., Харченко О. А., Мороз І. О.)



139