УВАГА! Нова платформа Міжнародного науково-практичного журналу «Товари і ринки».
Перейти за посиланням -  
http://journals.knute.edu.ua/commodities-and-markets/index

2(18)2014

Автор: sveta on . Posted in 2014


 ЗМІСТ
 Інформація про ХІХ Симпозіум IGWT 5
УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТОВАРІВ І ПОСЛУГ
РУЖЕВІЧЮС Ю.
Квалітологія: шлях становлення – трамплін для розвитку 7

 
ГОЛУБ Б.
Передумови формування асортименту функціональних молочних продуктів 17

 
МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ТОВАРІВ
ПЕТРОВ П.,  ДЕМІХОВ Ю.,  ЖУКОВА Я.
Ідентифікація географічного походження харчових продуктів за ізотопним складом 24

 
ШАПОВАЛ С.,  ШЕВЧЕНКО Р.
РЕМ-фотограмметрія в експрес-діагностиці теплофізичних властивостей товарів 36

 
ПАЛІЄНКО О.
Визначення імпульсним методом теплофізичних параметрів фруктів 46

 
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
ПРИТУЛЬСЬКА Н.,  МОТУЗКА Ю.
Товарознавчі засади позиціонування продуктів для ентерального харчування 53

 
КОВАЛЬ А.,  ДІДУХ Н.
Господарсько-товарознавча оцінка районованих в Україні сортів кукурудзи цукрової 61

 
СІМАХІНА Г.,  ГОЙКО І.,  СТЕЦЕНКО Н.
Переробка їстівних грибів для отримання білоквмісних напівфабрикатів 70

 
ПРІСС О., КАЛИТКА В.
Антиоксидантний комплекс гарбузових овочів 86

 
ДЬЯКОВ О., БЕЛІНСЬКА С.
Споживна цінність швидкозаморожених купажованих соків із м’якоттю 95

 
ДУБІНІНА А.,  ПОПОВА Т.,  ЛЕНЕРТ С.
Вітамінний і мінеральний склад крупів із гречки 106

 
КУНДІУС Д.
Сенсорний аналіз фіточаїв із шипшиною 116

 
КРАВЧЕНКО М., ПОП Т.
Хімічний і фракційний склад порошку з листя волоського горіха 124

 
ГОЛОВКО М.,  ПЕНКІНА Н.,  КОЛЕСНИК В.
Модельні дослідження антиоксидантних властивостей спиртових настоянок 132

 
ГУЦЬ В.,  ІВАНЮТА А.,  СИДОРЕНКО О.
Прогнозування якості структуроутворювачів на основі вторинної сировини з товстолобика 141

 
УДОСКОНАЛЕННЯ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ
МЕРЕЖКО Н.,  ШУЛЬГА О.
Адсорбційні властивості каолінів українських родовищ 148

 
КОМАХА В., СВІДЕРСЬКИЙ В.
Реологічні властивості модифікованих акрилових дисперсій 156

 
ЗБЕРЕЖЕННЯ ЯКОСТІ ТОВАРІВ
ДЬЯКОВА Ю.,  ОРЛОВА Н.
Зміна вмісту каротиноїдів у баклажанових снеках при зберіганні 164

 
ПРОБЛЕМИ БЕЗПЕЧНОСТІ ТОВАРІВ
РУДАВСЬКА Г.,  РОМОДАНОВА В.
Окиснювально-відновний потенціал як показник бактеріальної безпечності молочних продуктів 173