УВАГА! Нова платформа Міжнародного науково-практичного журналу «Товари і ринки».
Перейти за посиланням -  
http://journals.knute.edu.ua/commodities-and-markets/index

Статті

СЕНСОРНИЙ АНАЛІЗ ФІТОЧАЇВ ІЗ ШИПШИНОЮ

Автор: sveta on . Posted in 2014-2

УДК 663.954.3
 
КУНДІУС Діана,
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
 
СЕНСОРНИЙ АНАЛІЗ ФІТОЧАЇВ ІЗ ШИПШИНОЮ
 
Проведено порівняльний сенcорний аналіз фіточаїв із шипшиною вітчизняних і закордонних виробників, представлених на ринку України. Оцінено органолептичні властивості фіточаю під час зберігання протягом 6 та 12 місяців за 5-баловою шкалою та методом профілювання.
 
Ключові слова: сенсорний аналіз, фіточай, фруктовий чай, органолептична оцінка, шипшина, профілювання.

  СЕНСОРНИЙ АНАЛІЗ ФІТОЧАЇВ ІЗ ШИПШИНОЮ