БЕЗПЕЧНІСТЬ ОВОЧЕВО-ФРУКТОВИХ КОНСЕРВІВ
УДК 664.8-027.45
ОРЛОВА Наталія,
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
КАЗАЧЕНКО Світлана,
к. т. н., ст. викладач Київського національного торговельно-економічного університету
КУЗЬМЕНКО Ігор,
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
БЕЗПЕЧНІСТЬ ОВОЧЕВО-ФРУКТОВИХ КОНСЕРВІВ
Наведено результати дослідження показників безпечності нових консервів із кабачків і аличі та консервів із гарбузів і айви після тривалого зберігання. Розкрито вплив удосконаленого способу отримання овочево-фруктових консервів на їх безпечність.
Ключові слова: консерви із кабачків і аличі, консерви із гарбузів і айви, органічні кислоти, контамінанти, абіоз, пастеризація, стерильність, безпечність.
БЕЗПЕЧНІСТЬ ОВОЧЕВО-ФРУКТОВИХ КОНСЕРВІВ
ОРЛОВА Наталія,
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
КАЗАЧЕНКО Світлана,
к. т. н., ст. викладач Київського національного торговельно-економічного університету
КУЗЬМЕНКО Ігор,
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
БЕЗПЕЧНІСТЬ ОВОЧЕВО-ФРУКТОВИХ КОНСЕРВІВ
Наведено результати дослідження показників безпечності нових консервів із кабачків і аличі та консервів із гарбузів і айви після тривалого зберігання. Розкрито вплив удосконаленого способу отримання овочево-фруктових консервів на їх безпечність.
Ключові слова: консерви із кабачків і аличі, консерви із гарбузів і айви, органічні кислоти, контамінанти, абіоз, пастеризація, стерильність, безпечність.
