УВАГА! Нова платформа Міжнародного науково-практичного журналу «Товари і ринки».
Перейти за посиланням -  
http://journals.knute.edu.ua/commodities-and-markets/index

Статті

КОНЦЕПТУАЛЬНІ ЗАСАДИ ФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ СОЦІАЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ В УКРАЇНІ

Автор: sveta on . Posted in 2015-1

УДК 613.2:364.013(477)
 
ПРИТУЛЬСЬКА Наталія,
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
 
ФЕДОРОВА Діна,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
 
БОНДАРЕНКО Євгенія,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
 
КОНЦЕПТУАЛЬНІ ЗАСАДИ ФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ СОЦІАЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ В УКРАЇНІ
 
Представлено основні концептуальні засади формування системи соціального харчування (СХ) в Україні, зокрема із залученням комерційного сектору. Визначено пріоритетні напрями розвитку технологій для забезпечення системи СХ доступною кулінарною продукцією та напівфабрикатами на основі розширення технологічного потенціалу вітчизняної сировинної бази та використання принципів ресурсозбереження: комплексності перероблення сировини, інтенсифікації технологічних процесів, скорочення виробничих площ і витрат.

Ключові слова: соціальне харчування, аутсорсинг, інноваційні технології, безпечне та здорове харчування, виробничо-логістичні центри, ресурсозбереження.


 ПОВНИЙ ТЕКСТ (PDF)