УВАГА! Нова платформа Міжнародного науково-практичного журналу «Товари і ринки».
Перейти за посиланням -  
http://journals.knute.edu.ua/commodities-and-markets/index

Статті

ТРАНСФОРМАЦІЯ ФОРМ ВОДИ ПРИ ЗБЕРІГАННІ ТА ЗАМОРОЖУВАННІ КВАСОЛІ СТРУЧКОВОЇ ОВОЧЕВОЇ

Автор: sveta on . Posted in 2015-1

УДК 641.528.6:635.652
 
БЕЛІНСЬКА Світлана,
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
 
КЛЯЧИН Ілля,
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
 
ТРАНСФОРМАЦІЯ ФОРМ ВОДИ ПРИ ЗБЕРІГАННІ ТА ЗАМОРОЖУВАННІ КВАСОЛІ СТРУЧКОВОЇ ОВОЧЕВОЇ
 
Наведено результати дослідження кількісних і якісних змін води під час зберігання та заморожування квасолі стручкової овочевої. Досліджено показники, які впливають на її якість та пов’язані з фракційним складом води. Встановлено зміни співвідношення фракцій води під час зберігання та заморожування.
 
Ключові слова: квасоля стручкова овочева, загальний вміст вологи, колоїдно-зв’язана волога, осмотично-поглинена волога, заморожування, розчинні сухі речовини.


 ПОВНИЙ ТЕКСТ (PDF)