ВИЗНАЧЕННЯ ГОСТРОЇ ТОКСИЧНОСТІ IN VIVO КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ДЛЯ ЛЮДЕЙ З ТРИВАЛИМ СТАТИКО-ФІЗИЧНИМ НАВАНТАЖЕННЯМ
УДК 664.144:641.555
НЕЗДОЛІЙ Андрій,
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
ВИЗНАЧЕННЯ ГОСТРОЇ ТОКСИЧНОСТІ IN VIVO КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ДЛЯ ЛЮДЕЙ З ТРИВАЛИМ СТАТИКО-ФІЗИЧНИМ НАВАНТАЖЕННЯМ
Наведено результати досліджень безпечності цукерок та топінгу для людей з тривалим статико-фізичним навантаженням, а саме – визначення гострої токсичності при одноразовому застосуванні.
Ключові слова: L-карнітин, глюкозамін, цукерки, топінг, гостра токсичність, безпечність.
ПОВНИЙ ТЕКСТ (PDF)
НЕЗДОЛІЙ Андрій,
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
ВИЗНАЧЕННЯ ГОСТРОЇ ТОКСИЧНОСТІ IN VIVO КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ДЛЯ ЛЮДЕЙ З ТРИВАЛИМ СТАТИКО-ФІЗИЧНИМ НАВАНТАЖЕННЯМ
Наведено результати досліджень безпечності цукерок та топінгу для людей з тривалим статико-фізичним навантаженням, а саме – визначення гострої токсичності при одноразовому застосуванні.
Ключові слова: L-карнітин, глюкозамін, цукерки, топінг, гостра токсичність, безпечність.
ПОВНИЙ ТЕКСТ (PDF)