УВАГА! Нова платформа Міжнародного науково-практичного журналу «Товари і ринки».
Перейти за посиланням -  
http://journals.knute.edu.ua/commodities-and-markets/index

Статті

ТЕХНОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ТІСТОВИХ НАПІВФАБРИКАТІВ З ПОРОШКОМ ІЗ ЛИСТЯ ВОЛОСЬКОГО ГОРІХА

Автор: sveta on . Posted in 2015-1

УДК 664.647
 
КРАВЧЕНКО Михайло,
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
 
ПОП Тетяна,
ст. викладач Чернівецького торговельно-економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університету
 
КРИВОРУЧКО Мирослав,
к. т. н., ст. викладач Київського національного торговельно-економічного університету
 
ТЕХНОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ТІСТОВИХ НАПІВФАБРИКАТІВ З ПОРОШКОМ ІЗ ЛИСТЯ ВОЛОСЬКОГО ГОРІХА
 
Наведено результати досліджень технологічних властивостей і структури тістових напівфабрикатів із використанням порошку з листя волоського горіха. Доведено доцільність його застосування в технологіях борошняних виробів, зокрема кондитерських із пісочного тіста.
 
Ключові слова: порошок із листя волоського горіха, технологічні властивості, тістові напівфабрикати, фаринограф.

 ПОВНИЙ ТЕКСТ (PDF)