ТЕХНОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ТІСТОВИХ НАПІВФАБРИКАТІВ З ПОРОШКОМ ІЗ ЛИСТЯ ВОЛОСЬКОГО ГОРІХА
УДК 664.647
КРАВЧЕНКО Михайло,
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
ПОП Тетяна,
ст. викладач Чернівецького торговельно-економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університету
КРИВОРУЧКО Мирослав,
к. т. н., ст. викладач Київського національного торговельно-економічного університету
ТЕХНОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ТІСТОВИХ НАПІВФАБРИКАТІВ З ПОРОШКОМ ІЗ ЛИСТЯ ВОЛОСЬКОГО ГОРІХА
Наведено результати досліджень технологічних властивостей і структури тістових напівфабрикатів із використанням порошку з листя волоського горіха. Доведено доцільність його застосування в технологіях борошняних виробів, зокрема кондитерських із пісочного тіста.
Ключові слова: порошок із листя волоського горіха, технологічні властивості, тістові напівфабрикати, фаринограф.
ПОВНИЙ ТЕКСТ (PDF)
КРАВЧЕНКО Михайло,
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
ПОП Тетяна,
ст. викладач Чернівецького торговельно-економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університету
КРИВОРУЧКО Мирослав,
к. т. н., ст. викладач Київського національного торговельно-економічного університету
ТЕХНОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ТІСТОВИХ НАПІВФАБРИКАТІВ З ПОРОШКОМ ІЗ ЛИСТЯ ВОЛОСЬКОГО ГОРІХА
Наведено результати досліджень технологічних властивостей і структури тістових напівфабрикатів із використанням порошку з листя волоського горіха. Доведено доцільність його застосування в технологіях борошняних виробів, зокрема кондитерських із пісочного тіста.
Ключові слова: порошок із листя волоського горіха, технологічні властивості, тістові напівфабрикати, фаринограф.
ПОВНИЙ ТЕКСТ (PDF)