УВАГА! Нова платформа Міжнародного науково-практичного журналу «Товари і ринки».
Перейти за посиланням -  
http://journals.knute.edu.ua/commodities-and-markets/index

Статті

ТЕХНОЛОГІЯ МЛИНЧИКІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ГІДРОЛІЗАТУ "РАПАМІД"

Автор: sveta on . Posted in 2015-1

УДК 664.683.7
 
АНТОНЮК Ірина,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
 
ДЕЙНИЧЕНКО Людмила,
магістр, мол. наук. співробітник Національного університету харчових технологій
 
ТЕХНОЛОГІЯ МЛИНЧИКІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ГІДРОЛІЗАТУ "РАПАМІД"
 
Розроблено технологію млинчиків із використанням гідролізату "Рапамід" (продукт перероблення гідробіонтів рапани та мідії). Досліджено вміст есенційних речовин – амінокислот і мікроелементів Йоду, Селену та Феруму в фаршах і млинчиках. Доведено, що таку продукцію доцільно включати до раціонів харчування населення з метою профілактики дефіциту незамінних амінокислот і мікроелементів.
 
Ключові слова: млинчики, фарш із гречаної крупи, фарш із капусти та шампіньйонів, добавка "Рапамід", мікроелементози.


 ПОВНИЙ ТЕКСТ (PDF)