ТЕХНОЛОГІЯ МЛИНЧИКІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ГІДРОЛІЗАТУ "РАПАМІД"
УДК 664.683.7
АНТОНЮК Ірина,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
ДЕЙНИЧЕНКО Людмила,
магістр, мол. наук. співробітник Національного університету харчових технологій
ТЕХНОЛОГІЯ МЛИНЧИКІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ГІДРОЛІЗАТУ "РАПАМІД"
Розроблено технологію млинчиків із використанням гідролізату "Рапамід" (продукт перероблення гідробіонтів рапани та мідії). Досліджено вміст есенційних речовин – амінокислот і мікроелементів Йоду, Селену та Феруму в фаршах і млинчиках. Доведено, що таку продукцію доцільно включати до раціонів харчування населення з метою профілактики дефіциту незамінних амінокислот і мікроелементів.
Ключові слова: млинчики, фарш із гречаної крупи, фарш із капусти та шампіньйонів, добавка "Рапамід", мікроелементози.
ПОВНИЙ ТЕКСТ (PDF)
АНТОНЮК Ірина,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
ДЕЙНИЧЕНКО Людмила,
магістр, мол. наук. співробітник Національного університету харчових технологій
ТЕХНОЛОГІЯ МЛИНЧИКІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ГІДРОЛІЗАТУ "РАПАМІД"
Розроблено технологію млинчиків із використанням гідролізату "Рапамід" (продукт перероблення гідробіонтів рапани та мідії). Досліджено вміст есенційних речовин – амінокислот і мікроелементів Йоду, Селену та Феруму в фаршах і млинчиках. Доведено, що таку продукцію доцільно включати до раціонів харчування населення з метою профілактики дефіциту незамінних амінокислот і мікроелементів.
Ключові слова: млинчики, фарш із гречаної крупи, фарш із капусти та шампіньйонів, добавка "Рапамід", мікроелементози.
ПОВНИЙ ТЕКСТ (PDF)