ФАКТОРНИЙ АНАЛІЗ В УПРАВЛІННІ ЯКІСТЮ ШВИДКОЗАМОРОЖЕНИХ ПЛОДООВОЧЕВИХ ПРОДУКТІВ
УДК 006.015.5:641.528.6
БЕЛІНСЬКА Світлана
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
ФАКТОРНИЙ АНАЛІЗ В УПРАВЛІННІ ЯКІСТЮ ШВИДКОЗАМОРОЖЕНИХ ПЛОДООВОЧЕВИХ ПРОДУКТІВ
Проаналізовано чинники формування й збереження споживних властивостей швидкозаморожених плодоовочевих продуктів. Встановлено причинно-наслідкові зв’язки між якістю швидкозаморожених продуктів і чинниками впливу на неї.
Ключові слова: швидкозаморожені плоди та овочі, якість, причинно-наслідкова діаграма зв’язків, чинники впливу.
ФАКТОРНИЙ АНАЛІЗ В УПРАВЛІННІ ЯКІСТЮ ШВИДКОЗАМОРОЖЕНИХ ПЛОДООВОЧЕВИХ ПРОДУКТІВ
БЕЛІНСЬКА Світлана
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
ФАКТОРНИЙ АНАЛІЗ В УПРАВЛІННІ ЯКІСТЮ ШВИДКОЗАМОРОЖЕНИХ ПЛОДООВОЧЕВИХ ПРОДУКТІВ
Проаналізовано чинники формування й збереження споживних властивостей швидкозаморожених плодоовочевих продуктів. Встановлено причинно-наслідкові зв’язки між якістю швидкозаморожених продуктів і чинниками впливу на неї.
Ключові слова: швидкозаморожені плоди та овочі, якість, причинно-наслідкова діаграма зв’язків, чинники впливу.
