УВАГА! Нова платформа Міжнародного науково-практичного журналу «Товари і ринки».
Перейти за посиланням -  
http://journals.knute.edu.ua/commodities-and-markets/index

Статті

ДІАГНОСТИКА ТЕХНІЧНОЇ СТАДІЇ СТИГЛОСТІ КУКУРУДЗИ ЦУКРОВОЇ

Автор: sveta on . Posted in 2015-2

УДК 635.67-047.37
 
КОЛТУНОВ Віктор,
д. с.-г. н., професор Київського національноготорговельно-економічного університету
КОВАЛЬ Аліна,
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
РОМАНЕНКО Роман,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
 
ДІАГНОСТИКА ТЕХНІЧНОЇ СТАДІЇ СТИГЛОСТІ КУКУРУДЗИ ЦУКРОВОЇ
 
Встановлено параметри технічної стадії стиглості кукурудзи цукрової на основі вимірювання сили опору та розрахунку межі міцності оболонки зерна, розміщеного у верхній, середній та нижній частинах початка. Отримані дані узгоджуються з показниками хімічного складу та органолептичною оцінкою кукурудзи цукрової.
 
Ключові слова: структурно-механічні властивості, індентор, динамометричний датчик, кукурудза цукрова, початок


ПОВНИЙ ТЕКСТ (PDF)