ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ КОНСЕРВІВ ІЗ КАБАЧКІВ ТА АЛИЧІ
УДК 641.1:664.8
ОРЛОВА Наталія,
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
КУЗЬМЕНКО Ігор,
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ КОНСЕРВІВ ІЗ КАБАЧКІВ ТА АЛИЧІ
Обґрунтовано формування споживних властивостей натуральних консервів із кабачків та аличі. Наведено результати дослідження органолептичних властивостей, харчової цінності сировини й готових консервів після тривалого зберігання. Встановлено, що продукти мають якісно нові харчосмакові властивості й відрізняються достатньо високою харчовою цінністю.
Ключові слова: харчова цінність, кабачки, алича, натуральні консерви, органічні кислоти, фруктоза, пастеризація.
ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ КОНСЕРВІВ ІЗ КАБАЧКІВ ТА АЛИЧІ
ОРЛОВА Наталія,
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
КУЗЬМЕНКО Ігор,
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ КОНСЕРВІВ ІЗ КАБАЧКІВ ТА АЛИЧІ
Обґрунтовано формування споживних властивостей натуральних консервів із кабачків та аличі. Наведено результати дослідження органолептичних властивостей, харчової цінності сировини й готових консервів після тривалого зберігання. Встановлено, що продукти мають якісно нові харчосмакові властивості й відрізняються достатньо високою харчовою цінністю.
Ключові слова: харчова цінність, кабачки, алича, натуральні консерви, органічні кислоти, фруктоза, пастеризація.
