РОЗРОБКА НАПОЇВ ІЗ ВИСОКИМ ФІТ-ФАКТОРОМ
УДК 641.87:613.3
ТЕЛЕЖЕНКО Любов,
д. т. н., професор Одеської національної академії харчових технологій
МИХАЙЛОВА Катерина,
аспірант Одеської національної академії харчових технологій
ПОВНИЙ ТЕКСТ (PDF)
ТЕЛЕЖЕНКО Любов,
д. т. н., професор Одеської національної академії харчових технологій
МИХАЙЛОВА Катерина,
аспірант Одеської національної академії харчових технологій
РОЗРОБКА НАПОЇВ ІЗ ВИСОКИМ ФІТ-ФАКТОРОМ
Представлено основні підходи до вирішення проблеми формування правильного раціону оздоровчого харчування. Наведено узагальнюючий критерій якості полікомпонентних рецептурних композицій харчових продуктів профілактичного призначення. Результати проведених досліджень є основою при підборі компонентів для створення напоїв високої біологічної та харчової цінності.
Ключові слова: напої, критерій якості, глікемічне навантаження, оздоровча характеристика, окисно-відновний потенціал, фіт-фактор.
ПОВНИЙ ТЕКСТ (PDF)