СЕНСОРНИЙ АНАЛІЗ ВІДНОВЛЕНИХ НАПОЇВ ІЗ ЦИКОРІЮ ОФІЛЮ ФЛЕЙВОРУ
УДК 641.87:663.941
РУДАВСЬКА Ганна,
д. с.-г. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
ХАХАЛЄВА Ірина
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
ПОВНИЙ ТЕКСТ (PDF)
РУДАВСЬКА Ганна,
д. с.-г. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
ХАХАЛЄВА Ірина
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
СЕНСОРНИЙ АНАЛІЗ ВІДНОВЛЕНИХ НАПОЇВ ІЗ ЦИКОРІЮ ОФІЛЮ ФЛЕЙВОРУ
Наведено результати сенсорного аналізу відновлених напоїв із цикорію методом профілю флейвору. Показано доцільність його використання для виявлення дескрипторів органолептичних властивостей відновлених напоїв. Запропоновано використання 10 дескрипторів профільного аналізу.
Ключові слова: відновлені напої, органолептичне оцінювання, сенсорна характеристика, метод профілю флейвору, дескриптори, профілограма.
ПОВНИЙ ТЕКСТ (PDF)