ВПЛИВ БОРОШНА "ЗДОРОВ’Я" НА РЕОЛОГІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ КЛЕЙКОВИНИ БОРОШНЯНИХ СУМІШЕЙ
УДК 664.761
КРАВЧЕНКО Михайло,
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
РОМАНОВСЬКА Ольга,
ст. викладач Чернівецького торговельно-економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університету
ПОВНИЙ ТЕКСТ (PDF)
КРАВЧЕНКО Михайло,
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
РОМАНОВСЬКА Ольга,
ст. викладач Чернівецького торговельно-економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університету
ВПЛИВ БОРОШНА "ЗДОРОВ’Я" НА РЕОЛОГІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ КЛЕЙКОВИНИ БОРОШНЯНИХ СУМІШЕЙ
Наведено результати досліджень технологічних властивостей клейковини модельних композицій, виготовлених із сумішей борошна пшеничного вищого ґатунку та "Здоров’я", технологія якого розроблена авторами. Доведено доцільність використання борошна "Здоров’я" у виробництві бісквітних виробів.
Ключові слова: клейковина, еластичність, розтяжність, гідратаційна здатність, мікроструктура, борошно, бісквіт.
ПОВНИЙ ТЕКСТ (PDF)