МІКРОБІОЛОГІЧНА БЕЗПЕЧНІСТЬ БАТОНЧИКІВ ВИСІВКОВИХ
УДК 664.64.016.8:613.24
СЄНОГОНОВА Галина,
доктор філософії, старший науковий співробітник Королівського технологічного інституту (Стокгольм, Швеція)
ПОВНИЙ ТЕКСТ (PDF)
СЄНОГОНОВА Галина,
доктор філософії, старший науковий співробітник Королівського технологічного інституту (Стокгольм, Швеція)
МІКРОБІОЛОГІЧНА БЕЗПЕЧНІСТЬ БАТОНЧИКІВ ВИСІВКОВИХ
Досліджено мікробіологічні показники безпечності продуктів для спеціального дієтичного споживання – батончиків висівкових "Ефект" і "Спорт слім" – для осіб, які контролюють вагу тіла. Встановлено мікробіологічну безпечність досліджуваних продуктів і термін їх зберігання.
Ключові слова: батончики висівкові, контроль ваги тіла, мікробіологічні показники безпечності.
ПОВНИЙ ТЕКСТ (PDF)