СТАН ВИРОБНИЦТВА І СПОЖИВАННЯ М’ЯСА В УКРАЇНІ
УДК 339.13.637.5(477)
ВЛАСЕНКО Ірина,
д. мед. н., професор Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ
ВЛАСЕНКО Володимир,
д. б. н., професор Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ
ЛОЯНІЧ Григорій,
к. т. н., доцент Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ
ВЛАСЕНКО Ірина,
д. мед. н., професор Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ
ВЛАСЕНКО Володимир,
д. б. н., професор Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ
ЛОЯНІЧ Григорій,
к. т. н., доцент Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ
СТАН ВИРОБНИЦТВА І СПОЖИВАННЯ М’ЯСА В УКРАЇНІ
Досліджено сучасне становище виробництва м’яса в Україні за видами сировини та категоріями господарств. Розглянуто стан експорту та імпорту, а також роботу основних виробників цього виду продукції. Висвітлено головні проблеми галузі та окреслено шляхи їх подолання в сучасних умовах господарювання.
Ключові слова: виробництво м’яса, м’ясопереробні підприємства, експорт м’яса, імпорт м’яса.