УВАГА! Нова платформа Міжнародного науково-практичного журналу «Товари і ринки».
Перейти за посиланням -  
http://journals.knute.edu.ua/commodities-and-markets/index

Статті

РЕОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ПШЕНИЧНОГО ТІСТА З КОКОСОВОЮ КЛІТКОВИНОЮ

Автор: sveta on . Posted in 2016-2

УДК 664.65
 
КРИВОРУЧКО Мирослав,
к. т. н., ст. викладач Київського національного торговельно-економічного університету
 
ФОРОСТЯНА Нінель,
к. пед. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
 

РЕОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ПШЕНИЧНОГО ТІСТА
З КОКОСОВОЮ КЛІТКОВИНОЮ 

Досліджено вплив кокосової клітковини на формування структури модельних тістових напівфабрикатів з пшеничного борошна 1-го ґатунку. Висунуто припущення, що концентрація добавки від 3 до 5 % маси борошна є оптимальною, оскільки реологічні властивості досліджених зразків наближені до контролю.
 
Ключові слова: кокосова клітковина, фаринограма, реологічні властивості, консистенція, стійкість, розрідження.

 ПОВНИЙ ТЕКСТ (PDF)