УПРАВЛІННЯ БЕЗПЕЧНІСТЮ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ У ТОРГІВЛІ
УДК 005:658.62-027.45
ГОЛУБ Богдан
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
ГОЛУБ Богдан
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
УПРАВЛІННЯ БЕЗПЕЧНІСТЮ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ У ТОРГІВЛІ
Розглянуто особливості вибору заходів керування небезпечними чинниками харчових продуктів на етапі роздрібної торгівлі. Наведено належні гігієнічні практики для закладів торгівлі в ЄС. Надано коротку порівняльну характеристику змісту PAS 221–2013 та вітчизняного законодавства щодо програм-передумов упровадження постійно діючих процедур на принципах НАССР.
Ключові слова: належні гігієнічні практики в торгівлі, заходи керування небезпечними чинниками харчових продуктів, програми-передумови, НАССP.
ПОВНИЙ ТЕКСТ (PDF)