КІНЕТИКА ПРОЦЕСУ СУШІННЯ РИБНОГО КОНЦЕНТРАТУ ІЗ АТЕРИНИ ЧОРНОМОРСЬКОЇ
УДК 664.8.047:664.959
КРАВЧЕНКО Михайло,
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
ШАПОВАЛ Світлана,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
ДАНИЛЮК Інна,
ст. викладач Чернівецького торговельно-економічного інституту
Київського національного торговельно-економічного університету
Ключові слова: рибна січена маса, сушіння, кінетика, масообмін, регідратація.
ПОВНИЙ ТЕКСТ (PDF)
КРАВЧЕНКО Михайло,
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
ШАПОВАЛ Світлана,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
ДАНИЛЮК Інна,
ст. викладач Чернівецького торговельно-економічного інституту
Київського національного торговельно-економічного університету
КІНЕТИКА ПРОЦЕСУ СУШІННЯ РИБНОГО КОНЦЕНТРАТУ ІЗ АТЕРИНИ ЧОРНОМОРСЬКОЇ
Наведено результати дослідження кінетики сушіння рибного фаршу із атерини чорноморської за різних температур. Установлено раціональний режим сушіння січеної рибної маси в сушильному апараті конвективним способом. Досліджено функціонально-технологічні властивості рибного концентрату.Ключові слова: рибна січена маса, сушіння, кінетика, масообмін, регідратація.
