ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ВИКОРИСТАННЯ ФАРШІВ ІЗ ДРІБНИХ РИБ
УДК 641.51:639.389
ФЕДОРОВА Діна,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
ФЕДОРОВА Діна,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ВИКОРИСТАННЯ ФАРШІВ ІЗ ДРІБНИХ РИБ
Наведено результати дослідження розмірно-масових характеристик вітчизняної дрібної рибної сировини, зокрема бичка азово-чорноморського. Визначено вихід фаршу при використанні м’язової та інших тканин рибної сировини. Обґрунтовано показники якості фаршів із бичка азово-чорноморського та встановлено напрями їх раціонального технологічного використання.
Ключові слова: бичок азово-чорноморський, фарш із дрібної риби, показники якості фаршів рибних, рибо-рослинні напівфабрикати, кулінарна рибо-рослинна продукція.
ПОВНИЙ ТЕКСТ (PDF)