БЕЗПЕЧНІСТЬ СУХИХ РИБОРОСЛИННИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
УДК 637.56-027.45
ФЕДОРОВА Діна,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
ПОВНИЙ ТЕКСТ (PDF)
ФЕДОРОВА Діна,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
БЕЗПЕЧНІСТЬ СУХИХ РИБОРОСЛИННИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
Досліджено показники безпечності сухих риборослинних напівфабрикатів: вміст токсичних елементів, радіонуклідів, пестицидів, N-нітрозамінів, кількісний та якісний склад мікрофлори протягом рекомендованого терміну зберігання. Визначено, що досліджувані продукти відповідають вимогам чинного законодавства.
Ключові слова: безпечність, сухі риборослинні напівфабрикати, токсичні елементи, радіонукліди, пестициди, N-нітрозаміни, мікробіологічні показники.