УВАГА! Нова платформа Міжнародного науково-практичного журналу «Товари і ринки».
Перейти за посиланням -  
http://journals.knute.edu.ua/commodities-and-markets/index

Статті

СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІБІСКВІТНОГО ТІСТА З БОРОШНОМ "ЗДОРОВ’Я"

Автор: sveta on . Posted in 2017-2/Tom1(Технічні науки)

УДК 664.681:641.1
 
КРАВЧЕНКО Михайло,
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету

ПІДДУБНИЙ Володимир,
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету

РОМАНОВСЬКА Ольга,
ст. викладач Чернівецького торговельно-економічного інституту 

Київського національного торговельно-економічного університету

СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІБІСКВІТНОГО ТІСТА
З
 БОРОШНОМ "ЗДОРОВ’Я"

Досліджено структурно-механічні властивості бісквітного тіста з борошном "Здоров’я". Визначено вплив і раціональну кількість борошна з про­рощеного зерна пшениці (БПЗП) на в’язкість бісквітного тіста та його властивості, а також повну заміну порошку какао на порошок керобу для бісквіту "Прага". Встановлено здатність БПЗП і порошку керобу до стабілізації в’язкості бісквітного тіста.

Ключові слова: бісквіт, в’язкість, структура, швидкість зсуву, крохмаль.


 ПОВНИЙ ТЕКСТ (PDF)