СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІБІСКВІТНОГО ТІСТА З БОРОШНОМ "ЗДОРОВ’Я"
УДК 664.681:641.1
КРАВЧЕНКО Михайло,
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
ПІДДУБНИЙ Володимир,
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
РОМАНОВСЬКА Ольга,
ст. викладач Чернівецького торговельно-економічного інституту
Київського національного торговельно-економічного університету
КРАВЧЕНКО Михайло,
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
ПІДДУБНИЙ Володимир,
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
РОМАНОВСЬКА Ольга,
ст. викладач Чернівецького торговельно-економічного інституту
Київського національного торговельно-економічного університету
СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІБІСКВІТНОГО ТІСТА
З БОРОШНОМ "ЗДОРОВ’Я"
Досліджено структурно-механічні властивості бісквітного тіста з борошном "Здоров’я". Визначено вплив і раціональну кількість борошна з пророщеного зерна пшениці (БПЗП) на в’язкість бісквітного тіста та його властивості, а також повну заміну порошку какао на порошок керобу для бісквіту "Прага". Встановлено здатність БПЗП і порошку керобу до стабілізації в’язкості бісквітного тіста.
Ключові слова: бісквіт, в’язкість, структура, швидкість зсуву, крохмаль.
ПОВНИЙ ТЕКСТ (PDF)