УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТОВАРІВ І ПОСЛУГ |
Антюшко Д., Павлюченко Ю., Вежлівцева С. |
|
Безпечність харчових продуктів: новації стандарту ISO 22000:2018 |
5 |
Бабій О., Римаренко К., Сидоров М. |
|
Моніторинг додержання антитютюнового законодавства в закладах ресторанного господарства |
14 |
|
|
МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ТОВАРІВ |
Шаповал С. |
|
Вимірювальний комплекс для діагностики реологічних
і теплофізичних властивостей харчових продуктів |
23 |
|
|
УДОСКОНАЛЕННЯ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ
НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ
|
Михайлова Г., Платонова І., Бричка С.
|
|
Біостійкість текстильних наповнювачів для постільних виробів |
37 |
|
|
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ |
Притульська Н., Мотузка Ю. |
|
Порівняльні тестування продуктів для ентерального харчування |
50 |
Сидоренко О., Боліла Н., Дончевська Р. |
|
Споживні властивості акули катран (Squalus acanthias) |
57 |
|
|
НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ |
Федорова Д. |
|
Технологічні аспекти корекції запаху сухих риборослинних напівфабрикатів |
66 |
Кравченко М., Рибчук Л. |
|
Структурно-механічні властивості цукрових паст |
77 |
Вітряк О., Ткаченко Л., Прибильський В. |
|
|
90 |
Криворучко М. |
|
Пружно-в’язкісні характеристики тістових композицій з кокосовою клітковиною |
99 |