УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТА БЕЗПЕЧНІСТЮ |
|
Motuzka I., Lacková A., Jarossová M.
Consumer rights protection: the priorities of the European Union |
5 |
Азарова І.
Індикатори якості житла в Україні |
14 |
|
|
ЛОГІСТИКА ТА УПРАВЛІННЯ ЛАНЦЮГАМИ ПОСТАВОК |
|
Зіміна А.
Транспортні термінали в логістичних системах вантажопотоків |
28 |
|
|
РИНКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ |
|
Кордзая Н., Ковалів І.
Асортимент батончиків зернових на регіональному ринку |
40 |
|
|
УДОСКОНАЛЕННЯ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ
НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ |
|
Жалдак М., Мокроусова О.
Реологічні властивості модифікованих дисперсій монтморилоніту |
52 |
|
|
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ |
|
Белінська С., Камєнєва Н., Левицька С.
Прогнозування збереженості якості капусти броколі |
61 |
Романенко О., Сидоренко О., Шаповал С.
Структурно-механічні параметри рибних пресервів під час зберігання |
71 |
|
|
НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ |
|
Антонюк І.
Технологія десерту "Оксамит" з покращеним нутрієнтним складом |
84 |
Михонік Л., Гетьман І.
Технологія безглютенового хліба з використанням заквасок спонтанного бродіння |
95 |
Пешук Л., Горбач О., Вовк Л.
Якість варених ковбасних виробів з добавкою "Рекорд 75" |
104 |