УВАГА! Нова платформа Міжнародного науково-практичного журналу «Товари і ринки».
Перейти за посиланням -  
http://journals.knute.edu.ua/commodities-and-markets/index

2019-02

Автор: sveta on . Posted in 2019_02(30)

Міжнародний науково-практичний журнал "Товари і ринки"  2 (30) 2019
  • статті проходять рецензування;
  • зміст затверджено на засіданні редакційної колегії;
  • видається за рекомендацією Вченої ради КНТЕУ
    (протокол засідання № 8 від 25.04.2019);
  • підписано до друку 19.06.2019. 

 ТИТУЛ 
DOI: https://doi.org/10.31617/tr.knute.2019(30)

З М І С Т  

РИНКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ
Осика В., Комаха В., Шульга О.  
Світовий ринок паперових пакувальних матеріалів 5
Мережко Н., Шкода В.  
Ринок полімерних теплоізоляційних матеріалів в Україні 18

МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ТОВАРІВ
Федорова Д., Романенко Р., Расулов Р.  
Визначення дисперсності кави меленої мікроскопічним методом 27
Бойко Г., Чурсіна Л., Тіхосова Г.  
Стебла соломи технічних конопель: оцінка якості 41

УДОСКОНАЛЕННЯ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ
НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ
Караваєв Т., Коломієць Т., Сім’ячко О.  
Водно-дисперсійні фарби: класифікація та асортимент 52

ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Рудавська Г., Вежлівцева С., Хахалєва І.  
Фізіологічна ефективність напоїв антистресової дії із молочно-цикорних концентратів 64
Чорна А., Калмазан В., Чорний І.  
Конкурентоспроможність зефіруз їстівним покриттям 75

НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Кравченко М., Рибчук Л.  
Кондитерські мастики з гліцерином: реологічні характеристики 87
Власенко І., Семко Т.  
Крафтова технологія сирокопчених ковбас 98